Veríte na minulé životy?

Deti toho vedia viac, než sme my, dospelí, ochotní pripustiť. Veria na zázraky a často vidia to, na čo už dospelí dávno zabudli. A niektoré si toho pamätajú oveľa viac. Dokonca si údajne vedia spomenúť aj na životy, ktoré žili predtým, než sa narodili. Prekvapivé? Neuveriteľné? Neskutočné? Či už sú tieto príbehy skutočné, alebo sú len výplodom bujarej detskej fantázie, jedno je isté – po chrbte vám z nich prebehne mráz…

Článok pokračuje pod videom ↓

Sú veci medzi nebom a zemou a medzi nimi je závoj. No raz za čas sa nám podarí tento závoj poodhaliť. Kto usilovne hľadá, ten nájde odpovede na svoje otázky. A často nám tie najprekvapivejšie odpovede môžu dať práve nevinné deti.

#1 Jeden muž pozeral správy, v ktorých dávali zábery z pádu Dvojičiek v New Yorku. Pristúpila k nemu malá neter, ukázala na televízor a povedala: „Tam som zomrela.“


#2 Môj štvorročný synovec mal panický strach z lodí a plávania. Raz nám prezradil, že zomrel pri potopení Titanicu. Vraj bol na palube spolu so svojou ženou a voda bola naozaj studená.
Titanic


#3 Trojročný syn môjho známeho raz povedal, že niekoho udusil. Jeho otec netušil, odkiaľ pozná ten výraz, tak sa ho spýtal, čo to znamená. „Držal som mu na tvári vankúš dovtedy, kým sa neprestal hýbať. Ale to už bolo veľmi, veľmi dávno.“


#4 Dvojročný syn veľmi rád rozprával o koňoch. Raz hovoril svojmu otcovi o tom, ako údajne kedysi dávno spadol z koňa, pričom ho kôň kopol. Keď sa ho otec spýtal, kde ho kopol kôň, chlapec ukázal na svoje obrovské materské znamienko.


#5 Päťročnú dievčatku sa často sníval ten istý sen. Vystupovali v ňom papierové bábiky a muž, ktorý vošiel do domu a zabil ju aj jej brata. Z toho sna jej zakaždým išiel po chrbte mráz.

Photo by Roi Dimor on Unsplash

#6 Trojročný chlapček prezradil svojej sesternici, že kedysi bol mužom, ktorý sa vola Tazi a žil v západnej Ázii. Raz ho uniesli zločinci, ktorí mu postupne odrezali všetky prsty na ruke. Nakoniec ho prešli autom.


#7 V jeden deň sotva dvojročné dieťa začalo detailne opisovať postup, ako sa robí pizza.


#8 Jedno dievča raz strážilo päťročného chlapčeka. Ten z ničoho nič začal rozprávať o tom, ako raz poňho prišla sanitka a odviezla ho preč. Ako odišiel, v dome ostal len smútok a plač. Žeby spomienka z dôb minulých?

Photo by Matt Jones on Unsplash

#9 Jeden pár dal synčekovi meno po ich kamarátovi, ktorý zomrel počas toho, ako slúžil v americkej armáde. Raz svojho synčeka zobrali na miesto, kde sa to stalo. Chlapček povedal: „Tu ležím. Som schovaný pod zemou.“


#10 Sotva trojročné dievčatko začalo mojim kamarátom vysvetľovať, ako sa naučila šoférovať. Nezabudla poznamenať, že jazdila na aute 66 Chevy Cam-ro.


#11 Jeden chlapec pozeral Veľkého Gatsbyho. Prišiel k nemu len trojročný brat, ktorý mu tvrdil, že sa zvykol zúčastňovať takýchto večierkov. Poznamenal, že finančná kríza v tých časoch bola naozaj desivá.

Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash

#12 Jednej žene sa narodila dcérka s vážnou chorobou srdca. Zvykla spomínať, že jej chýbajú časy, keď ešte vôbec nebola chorá. Rodina to samozrejme nechápala, pretože dievčatko bolo choré odjakživa. Spýtali sa jej, nech to vysvetlí. Myslela na obdobie, keď „žila ako červenovláska“…

Pozri aj: Čo nás čaká po smrti? Týchto 10 skúseností ľudí, ktorí prežili klinickú smrť, vás určite nenechá ľahostajnými

tapoos
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov