Pexels

Všímajte si znamenia!

Anjelské čísla sú všade okolo nás. Ponúkajú nám vedenie a smerovanie z vesmíru, anjelov a našich sprievodcov. Ale rôzne anjelské číselné sekvencie majú rôzne významy a v prípade čísla 11 by ste mali podľa odborníkov vedieť o tomto!

Článok pokračuje pod videom ↓

Čo sú anjelské čísla?

Anjelské čísla sú sekvencie opakujúcich sa čísel, ktoré sa často vyskytujú v skupinách po troch alebo štyroch (t. j. 222 alebo 2222), hoci sa niekedy zobrazujú ako rozdelené čísla (t. j. 3433 alebo 717). Ako pre portál mindbodygreen.com vysvetlila odborníčka, ktorá využíva svoje intuitívne schopnosti na prácu, Tanya Carroll Richardsonová, tieto čísla predstavujú „zosynchronizovanú alebo zmysluplnú náhodu, ide o božské vedenie od anjelov a vesmíru“.

Číslice od 1 do 9 majú rôzny význam. Napríklad číslo 5 predstavuje zmenu a 9 znamená ukončenie nejakej etapy života alebo niečoho iného.

Podľa odborníčky, keď vidíte anjelské číslo, je dôležité v prvom rade zistiť, čo sa práve stalo, alebo na čo ste mysleli, keď ste ho videli. Ak ste zbadali na hodinách 5:55, pravdepodobne ste práve v tom okamihu premýšľali o zmene vo svojom živote. Vesmír vám tým dal znamenie, aby ste sa pripravili na tento posun.

Pexels

Číslo 1 v numerológii

V prípade 1 (a dokonca aj 11, 111 alebo 1111) je to podľa Richardsonovej vždy o nových veciach: nových cykloch, nových začiatkoch a vnášaní nových prvkov do vášho života. Potvrdzuje to tiež numerologička Kaitlyn Kaerhartová a dodáva, že opakujúce sa čísla signalizujú, že začiatok je blízko, a je vhodný čas „zamerať sa na inovácie a kreativitu, prijať svoju nezávislosť a ísť si za tým, čo chcete“.

V numerológii sa 11 považuje aj za hlavné číslo, ktoré súvisí s psychickou intuíciou, duchovnou múdrosťou a komunikáciou.

Význam anjela číslo 11

Smeruje k vám niečo nové

Keď vidíte opakujúce sa číslo 1, vesmír sa snaží upútať vašu pozornosť na niečo, čo sa vo vašom živote práve začína odvíjať. Koniec koncov, toto je číslo o nových začiatkoch, takže je čas ich prijať.

Čo s tým robiť:

Ako tvrdí Richardsonová, „prostredie je práve teraz pre vás priaznivé na to, aby ste spoluvytvárali alebo zrodili niečo vo vašom živote alebo vo svete“, ak sa stále opakuje 1. Dodáva, aby ste si ujasnili, čo by ste chceli, aby to bolo – a aby ste do toho išli.

Pexels

Budete otvorení príležitostiam

Ak chcete, aby sa vo vašom živote objavilo niečo nové, musíte byť otvorení príležitostiam. Číslo 1 sa netýka len nových začiatkov. Hovorí, že pomocou svojej intuície by ste mali rozpoznať, ktoré príležitosti sú pre vás tie pravé. S intuíciou a vedomím otočeným smerom k energii anjela číslo 11 sa môžete dostať k hlbším pravdám a získať božské vedenie od ducha/svojho vyššieho ja.

Čo s tým robiť:

Veci nie sú také, aké sa zdajú, takže „majte oči otvorené, aby ste našli príležitosti,“ vysvetľuje Richardsonová a dodáva, že anjel číslo 11 môže byť tiež výzvou na začatie zdravého nového návyku, či už ide o novú rutinu stravovania alebo cvičenia či prácu.

Ste v silnej pozícii, aby ste sa mohli prejaviť

Napokon, anjel číslo 11 naznačuje silný prejavujúci sa potenciál. Je to číslo o nových začiatkoch, otvárajú sa vám nové dvere. Vesmír vám pripomína, aby ste dôverovali svojim schopnostiam a vytvorili si svoj vlastný život, ktorý chcete žiť.

Čo s tým robiť:

Opakovaná 1 predstavuje otvorenie energetického portálu vo vašom živote. Jednoducho povedané, mali by ste sa prejaviť, odštartovať nové profesionálne projekty a iniciovať osobnú zmenu.

Číslo 11 v láske

Ak ste vo vzťahu

Ak stále vidíte anjela číslo 11, zatiaľ čo máte po svojom boku svojho partnera, všeobecné výklady sa dajú aplikovať na váš milostný život. Richardsonová hovorí, že vás to pravdepodobne povzbudí, aby ste začali pozitívnu zmenu alebo nový začiatok vo vašom vzťahu.

Pexels

Čo s tým robiť:

Treba si pamätať, že číslo 1 sa týka nových začiatkov, takže to môže znamenať, že váš vzťah by potreboval oživiť, alebo sa prejavíte s úplne novou energiou alebo postojom. Nabáda vás k tomu, aby ste konali a nejakým spôsobom začali nový cyklus. Samozrejme, aj v tomto prípade treba použiť svoju intuíciu, aby ste lepšie rozpoznali, ako na to.

Ak ste single

Vesmír podporuje vaše úsilie. To, na čo sa sústredíte, sa vám vráti – v dobrom či zlom. Ak ste váhali alebo boli pesimisti, možno je načase vyskúšať nový prístup. Ak ste na prvom rande a všimnete si toto číslo, či už po ceste niekam alebo v reštaurácii, ide o povzbudenie, aby ste investovali viac energie do zoznamovania sa. Dokonca to môže znamenať, že osoba, s ktorou sa stretávate, je pre vás začiatkom novej kapitoly života.

Čo s tým robiť:

Zistite, čo vo vašom milostnom živote funguje a čo nie. Ak si hľadáte partnera, číslo 11 vás môže povzbudiť, aby ste zmenili svoj prístup. Alebo, ako hovorí Richardsonová, môže to byť znamenie, že ste na správnej ceste s dotyčnou osobou.

Berte to s rezervou. Pre nový začiatok vo svojom živote sa môžete rozhodnúť kedykoľvek. Nepotrebujete k tomu žiadne znamenie, len odhodlanie a chuť žiť po svojom. Život je len jeden.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov