Foto: Photo by Matheus Bertelli from Pexels

Pripravte sa na svoj šťastný deň.

Nemusíte rovno veriť na denné horoskopy, no ak veríte v pravdivosť astrológie a cítite, že veci ako nov či spln Mesiaca vás ovplyvňujú, v tom prípade zbystrite pozornosť. Sobota, teda 10. október, pre vás môže byť mimoriadne šťastným dňom. Viac o tom napísal portál Bustle. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Pýtate sa, prečo práve 10. október? Tento deň je totiž ovplyvnený nielen silným numerologickým vplyvom (desiaty deň v desiatom mesiaci), ale aj planetárnym usporiadaním. 

Numerológia 10/10

V numerológii predstavuje číslo 10 silu, potenciál a odhodlanie na nové začiatky. Všetky tieto elementy by sa mali v sobotu znásobiť tým, že nastane desiaty deň desiateho mesiaca. Navyše, desiatka reprezentuje aj slobodu a nezávislosť. 

Ako pre portál Bustle povedala Laura Brown, uznávaná astrologička: “V mnohých náboženstvách a duchovných smeroch sa 10 považuje za dokonalé číslo. Je o nových začiatkoch, a reprezentuje nekonečný priestor, kde sa zázraky doslova vytvárajú z ničoho.”

Ak teda spojíme túto energiu s potenciálom, ak viete, čo od života chcete, je najvyšší čas pustiť sa do toho práve 10. októbra. Ako dopĺňa Laura Brown: “Keď skombinujete dve desiatky, máte dvojnásobné šťastie a dvojnásobnú šancu na zázraky.”

Photo by Dominika Roseclay from Pexels

Astrológia 10/10

10. október prináša jeden z najelektrizujúcejších vesmírnych momentov roka. Môže za to usporiadanie planét Venuša (planéta lásky, peňazí a pôžitkov) a Uránu (planéta slobody, náhlej zmeny a inovácií), ktoré sa v tento deň zosúladia. Môžeme preto pocítiť nový dych a pocit vzrušenia v oblasti vzťahov (či už ľúbostných, pracovných, rodinných či priateľských) či v oblasti financií.

Očakávajte preto, že tento deň bude plný príležitostí, o ktorých by sa vám ani nesnívalo. Tento deň nastáva len jeden deň v roku, využite preto všetko, čo vám ponúkne, a chyťte sa toho. Najlepšie preto urobíte, ak sa hneď ráno pozitívne naladíte, a budete veriť tomu, že sa vám stane niečo naozaj skvelé. 

Svoj deň napríklad môžete začať hoci len 10-minútovou meditáciou, alebo tým, že si na internete pozriete napríklad nejaké motivačné video, ktoré vás naladí na tú správnu vlnu. Zázraky však dokáže spraviť aj prechádzka na čerstvom vzduchu. Nech sa rozhodnete pre čokoľvek, dajte tomuto dňu šancu. Stratiť predsa nemôžete nič, iba získať. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov