foto: Pexels

Našli sme akciové letenky za šialene nízke ceny.

Ak patríte medzi tých, ktorí milujú mestskú turistiku, čítajte ďalej. Po akciových letenkách do Nórska či Švédska vám prinášame výber tých najlacnejších leteniek z bratislavského letiska do rôznych kútov Európy. Ceny sú šialené, spiatočná letenka vás vyjde už od 23 €!

Článok pokračuje pod videom ↓

Musíte však použiť zľavový kód v hodnote 10 €, ktorý platí do konca júla. Zľavový kód  PECKYJUL10 si môžete uplatniť na stránke Pelikan.sk počas celého júla. Obojsmerné letenky si tak po uplatnení zľavy budete môcť kúpiť až o 10 € lacnejšie.

Zľava na letenky, pobyty a dovolenky

Kupón môžete použiť na stránke: Pelikán.sk
Hodnota kupónu: 10€
Kód kupónu: PECKYJUL10
Platnosť kupónu: Do 31.7.2019
Ako uplatniť kupón?
Po objednaní ľubovoľnej letenky, zájazdu či dovolenky sa vám pri zhrnutí objednávky zobrazí „Kalkulácia objednávky“, kde je zobrazené okienko „Uplatniť kód“. Na okienko kliknite a napíšte tam PECKYJUL10. Po tomto kroku sa vám odpočíta z celkovej sumy až 10€.

Paríž od 23 €

Foto: Pixabay

Mesto, ktoré netreba nikomu predstavovať. Do hlavného mesta Francúzska to pravidelne lieta aj z Bratislavy a ak si cestu viete naplánovať dopredu, letenky vás vyjdu skutočne málo. Z Bratislavy poletíte do Paríža od 23 € s použitím zľavového kódu. Najbližšie voľné termíny za tieto sumy sú v septembri či októbri.

Miláno od 23 €

foto: Unsplash

Mesto módy a jedna z najväčších metropol Talianska. Do Milána môžete poletieť od 23 € v auguste či v septembri, lacnú cestu si môžete naplánovať aj v októbri. Nezabudnite však použiť zľavový kód, ktorý platí do konca júla.

Bologna od 23 €

Foto: Unsplash

Bologna je ako stvorená na kratší víkendový pobyt. Možno vás neočarí až tak ako Rím, Miláno či Benátky, no príjemne vás prekvapí svojimi farebnými uličkami či arkádami (až 45 kilometrov ulíc je totiž ukrytých práve pod nimi). Je blízko jedného z najmenších štátov Európy, San Marína, a môžete si tak urobiť výlet aj práve sem. Letenky z Bratislavy vás vyjdu od 23 € v auguste, septembri či októbri, samozrejme, s použitím zľavového kódu.

Sofia od 29 €

foto: Unsplash

Hlavné mesto Bulharska sa právom nazýva srdcom Balkánu. Niekedy sa stala skoro hlavným mestom Rímskej ríše a preto tu nájdete množstvo historických pamiatok. Z Bratislavy sem poletíte od 29 € od augusta do novembra. Nezabudnite na zľavový kód.

Skopje od 30 €

foto: Unsplash

História hlavného mesta Macedónska siaha až do obdobia 4000 rokov pred Kristom. Pestrofarebné mesto plné rôznych kultúr ponúka omnoho viac, ako by ste očakávali. Z Bratislavy sem poletíte od 30 € v auguste, septembri, októbri a dokonca aj v novembri.

Brusel od 31 €

foto: Unsplash

Hlavné mesto Belgicka môžeme pokojne nazvať aj hlavným mestom Európy, neoficiálne. Mesto plné zelene, pamiatok, krásnych a rušných štvrtí či priemyslu. Často získava aj prívlastok malá sestra Paríža, čomu sa netreba vôbec čudovať. Z Bratislavy sa sem dostanete od 31 € v septembri či októbri.

Bourgas od 33 €

foto: Unsplash

Aj do tohto prímorského bulharského strediska sa dá letieť z Bratislavy za pomerne lacnú sumu. Háčik je v tom, že až v októbri. Aj napriek tomu tu má v tomto období more okolo 20 °C, čo pre niekoho nemusí byť vôbec prekážkou.

Rím od 33 €

foto: Unsplash

Z Bratislavy sa dá letieť aj do Ríma, a to za cenu 33 €. História dýchajúca na každom kroku, umenie, starobylé pamiatky, mimoriadne fotogenické zákutia, ale zároveň aj obrovské množstvo turistov. Aj to sú veci, ktoré charakterizujú večné mesto ležiace na riekach Tiber a Aniene – Rím.

Ak sa vám tento výber leteniek nepáčil, ostatné z Bratislavy si môžete pozrieť tu.

Lacné letenky a akciové letenky do celého sveta. Novinky o letoch a letenkách a akciách s ktorými budete vždy v obraze
Uložiť článok

Viac článkov