Zákon príťažlivosti funguje na princípe našich myšlienok. Teda to, čo si myslíme, to si do života aj pritiahneme. Aj preto by sme teda mali myslieť hlavne na to pozitívne.

Určite poznáte známy “Zákon príťažlivosti”. V podstate hovorí o tom, že môžete prilákať do svojho života negatívne alebo pozitívne veci, osoby či skúsenosti na základe vašich myšlienok. Ak sa zameriate na problémy, nikdy sa vám nebude dariť. Naopak, ak sa zameriate na riešenia, vždy nájdete cestu, pretože naše myšlienky vytvárajú našu realitu. Aj vďaka týmto znakom zistíte, či zákon príťažlivosti aj u vás funguje.

Žijete v prítomnosti

Viete, že vaše myšlienky vytvárajú vašu realitu, a preto sa snažíte žiť v prítomnosti a neobzeráte sa za minulosťou, či do budúcnosti. Minulosť už bola a budúcnosť ešte len bude a vy viete, že ak chcete niečo zmeniť, tak tu a teraz, v tomto okamihu je ten správny čas.

Lepšie spíte

To, že zaspávate s ľahkosťou znamená, že máte v živote menej stresu. Nemáte toľko myšlienok, ktoré vám nedovolia zaspať a žijete pomerne v pokoji. Keď ľudia dosiahnú svoje sny a v srdci pocítia ozajstné šťastie, majú tendenciu zaspať oveľa rýchlejšie. Preto aj dobrý spánok je znakom, že ste zvládli zákon príťažlivosti.

pexels.com

Viete, čo od života chcete

Nebojíte sa povedať vesmíru, či sami sebe, čo od života chcete. Vaše ciele sú úplne jasné a vy ste pripravení urobiť všetko pre to, aby ste ich dosiahli. Kedže ste si všetkým tak istí, je viac pravdepodobné, že sa vám to aj podarí.

Cítite sa šťastnejší

Zákon príťažlivosti funguje na základe toho, ako si nastavíte svoje myšlienky. Takže, ak sa naladíte pozitívne, aj vo svojom živote sa budete cítiť lepšie a veselšie. Naopak, ak budete zmýšľať negatívne, aj váš život bude taký. Je to len na vás, ako sa rozhodnete. Človek je totižto tým, na čo celý deň myslí.

pexels.com

Máte pokoj v duši

Šťastie je v živote určite dôležité. Lenže rovnako dôležitý je aj pokoj. Akonáhle začnete využívať zákon príťažlivosti vo svojom živote, vtedy nájdete presne ten pokoj, ktorý potrebujete. Vy ste totižto tá osoba, ktorá môže všetko zmeniť, a preto vždy načúvajte tomu, čo hovorí vaše srdce a zmeňte tak svoj život k lepšiemu.

Dobré veci sa ku vám hrnú

Kým všetci sa zaoberajú a sústreďujú na svoje prekážky, vy ste si začali čoraz viac a viac všímať len tie dobré veci. Cítite, že ste obklopení tými správnymi ľuďmi, ktorí vám napomáhajú k úspechom a dobré veci sa ku vám len hrnú. Cítite sa zdravšie, ľahšie a hlavne veselšie. Prišli ste totiž na to, že to dobré v živote, dokáže zatieniť to zlé.

pexels.com

Máte lepšiu intuíciu

Aj podľa toho spoznáte, že ste zvládli zákon príťažlivosti. Začali ste totiž lepšie rozumieť tomu, čo v živote chcete a čo v živote potrebujete. Vďaka tomu sa vždy môžete spoľahnúť na svoju vlastnú intuíciu, ktorá nikdy nesklame a vždy vás dovedie presne tam, kde máte byť.

Darí sa vám po finančnej stránke

Veľa ľudí využíva zákon príťažlivosti práve kvôli financiám. Ak zákon funguje, tak aj vaše financie sú na tom lepšie. Máte viac pracovných možností, darí sa vašej kariére, povýšia vás, či možno konečne ste dostali odvahu dať výpoveď a začať robiť niečo, čo vás naozaj baví. Všetko je možné, ak máte správne úmysly a nikdy sa nevzdávate.

pexels.com

Žijete život, ktorý ste si vždy predstavovali

V tomto bode ste si už naozaj uvedomili, že zodpovednosť za celý váš život je na vašich pleciach. Že ak niečo chcete, musíte začať v to veriť a musíte na tom pracovať. Myslíte pozitívne, žijete v prítomnosti a všetko, čo ste kedy chceli, je teraz na dosah ruky.

Pozri aj: 13 ILUSTRÁCII KTORÉ ZOBRAZUJÚ, ŽE LÁSKA NIE JE VŽDY TAKÁ, AKO SA ZDÁ

psych.sk (Alexandra Geletová), powerofpositivity.com

 

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov