Každá žena chce byť pre svojho partnera tá jediná. Čo sa však stane, keď sa dozviete, že ste sa stali partnerkou zadaného muža?

V prvom rade to musí byť nanič pocit. Od mala aj vďaka rozprávkam nejako túžime po princovi, ktorý nás bude zasypávať kvetinami, lásku nám vyzná na každom kroku a posadí nás na najvyššiu priečku osobného rebríčka. Všetci však vieme, že život málokedy ide podľa narysovaných plánov. Čo sa však stane, keď sa zaľúbite do muža, pri ktorom je iná žena?

Článok pokračuje pod videom ↓

Možno ste si aj vy všimli jednu zaujímavú vec. Ak sa zoznamujú ľudia opačného pohlavia, tak málokedy ihneď na rovinu prezradia, že majú pri sebe životného partnera. Radšej to zahmlievajú, vyhýbajú sa priamej odpovedi. Akoby si podvedome chceli nechať otvorené zadné vrátka. Preto sa mnoho žien dostáva do vzťahu so ženatým partnerom.

V drvivej väčšine prípadov o tom ani len netušia. A keď sa to dozvedia, neraz to je to najhoršie prekvapenie ich života. Ak ste sa aj vy ocitli na mieste tej druhej, mali by ste si uvedomiť týchto 8 vecí. Pomôžu vám, keď vám bude najhoršie.

#1 Nie ste tá zlá

Photo by Giulia Bertelli on Unsplash

Stalo sa to. Ak ste to netušili, nemusíte si sypať popol na hlavu. Ten by si mal dať na hlavu práve váš vysnívaný princ, ktorý nemal problém ublížiť žene či deťom. Ak ste vedeli o tom, že je zadaný, neplačte. Zoberte si ponaučenie z vlastnej chyby. V skutočnosti máte skúsenosť, ktorá je na nezaplatenie.

#2 Nič nie je čiernobiele

Ani nevera, ani vzťah. Vzťahu so ženatým mužom predchádzalo viacero okolností. Netrápte sa. Skúste celú situáciu viac zanalyzovať. Uvedomte si však, že nikto nie je len čierny alebo biely. V skutočnosti všetci v sebe nosíme viacero odtieňov sivej.

#3 Nebojte sa ozvať

Photo by Velizar Ivanov on Unsplash

Ak vám partner klamal, netvárte sa, že o tom neviete. Vysvetlite mu, že ste slepo veril lži. Možno vás bude presviedčať, že má nefungujúce manželstvo, no doma sa ide možno roztopiť od šťastia. Dajte na ženskú intuíciu. Ak vám klame, budete to cítiť. A nebojte sa ho. Máte právo na pravdu. Lži do vzťahu jednoducho nepatria.

#4 Vynechajte z toho jeho partnerku

Možno v prvej chvíli, ako sa dozviete o partnerovom skutočnom stave, budete mať chuť zájsť za jeho partnerkou a poriadne jej vytrieť kocúra. Nerobte to. Nezaslúži si to. Jej manžel je pre ňu tým najväčším trestom. Na to môžete vziať jed.

#5 Neospravedlňujte sa jej

Photo by Velizar Ivanov on Unsplash

Tento bod sa týka toho predchádzajúceho. Ak by ste išli za jeho partnerkou i s dobrým úmyslom, môže to dopadnúť úplne inak, než by ste čakali. Nechajte ju tak. Ona nepotrebuje ani vaše obhajovanie, ani ospravedlnenie.

#6 Nezaťahujte do toho ostatných ľudí

Riešte si to medzi sebou. Nezaťahujte do toho jeho kolegov, známych či rodinu. Čo bolo medzi vami, je medzi vami. Ostatným ľuďom by to mohlo byť krajne nepríjemné.

#7 Zabudnite na neho

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Toto je asi najťažší bod zo všetkých. Keď kvôli vám partner podviedol svoju partnerku, časom by mohol to isté urobiť aj vám. Takýto chlap vám za to naozaj nestojí.

#8 Otvorte sa novým možnostiam

Ak prekonáte túto skúšku, určite čoskoro uvidíte svetlo na konci tunela. A ktovie, možno vám život dá do cesty dokonalého partnera. Takého, na ktorého doma nebudú čakať manželka a deti.

Pozri aj: Pri týchto 7 veciach sa s nikým nebozkávate ani s nikým nie ste v posteli, no napriek tomu ide o neveru

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov