Pexels

Otočte list a začnite písať novú kapitolu knihy svojho života.

Koniec stagnácie a zaužívanej rutiny. V tomto jesennom mesiaci zažijete niečo, na čo ste neboli ani zďaleka zvyknutí. Odvaha a odhodlanie sú však silnejšie ako vaše staré „ja“, preto zažijete veci, o ktorých sa vám ani nesnívalo. Zistíte, že život vie byť naozaj krásny, no len vtedy, ak to vy sami dovolíte.

Článok pokračuje pod videom ↓

Pre niektorých je október začiatkom pochmúrneho obdobia, pre vás bude doslova zážitkom a prekvapením, vďaka ktorým ožijete. Pre ktoré znamenia zverokruhu sa podľa Collective World začne nový život?

Váhy

Konečne sa naučíte jasne pomenovať veci, resp. pocity, ktoré vás sužujú a trápia. Zrazu sa oslobodíte z okov vášho vlastného emocionálneho nepokoja. Nebudete to v sebe dusiť, ale pozriete sa sebavedome do zrkadla a poviete ráznym hlasom: „Cítim sa osamelo“ alebo „Táto vec vo mne vyvolala rozrušenie, lebo…“ Po dlhých rokoch urobíte rozhodnutia, ktoré rešpektujú tieto pocity. Už viac neváhate a spravíte všetko, čo by vám mohlo pomôcť. Zistíte, čo je pre vás najlepšie a pôjdete si za tým, aby ste to dosiahli. Nedovoľte, aby vás niekto presvedčil, že táto cesta je príliš sebecká a zameraná na vás. Vaša osoba je tá najdôležitejšia, preto treba začať u seba.

Pexels

Panna

V októbri sa stanete dospelou verziou vás, ktorú ste si roky predstavovali ako dieťa. Na jeseň sa teda predvediete v celej svojej kráse. Život má svoje vrcholy a pády a nikdy nie je len jeden vrchol, ale séria okamihov, v ktorých sa cítite najlepšie. Odložte ten konzervatívny rolák a stavte na extravagantný halloweensky kostým, alebo si doprajte inú premenu, hoci aj na chvíľu. Vonkajšie zmeny, ktoré vykonáte, odrážajú vnútornú zmenu, ktorú zažívate. Ste pokojnejší, sebavedomejší, menej sa obávate o to, či ste alebo nie ste tam, kde máte byť. Ste prítomní, stojíte na vlastných nohách, ste pripravení stretnúť sa so svetom so zvedavosťou a túžbou po živote. Plníte svoje sny jeden deň za druhým a každý si vážite. Ďakujete tiež za lekcie a radosť, ktoré prinášajú.

Škorpión

Báli ste sa novej životnej kapitoly. Je to pre vás ťažké a máte pocit, že trpíte. Ale všetky tie predstavy boli len zbytočnou úzkosťou. Nový život začína teraz, keď si uvedomíte, že to v skutočnosti nie je ani z polovice také zlé, ako ste si mysleli. Dokonca vás to začne baviť! Zistíte, že potrebujete len čas na prispôsobenie sa a vytvorenie návykov. Musíte si len dostatočne dôverovať, aby ste prekonali počiatočnú nervozitu a posúdili novú kapitolu života na základe svojich skúseností. Stáva sa, že milujete veci, o ktorých ste si pôvodne mysleli, že ich budete nenávidieť. Rovnako ako vás niekedy sklamali veci, na ktoré ste sa najviac tešili. Vykašlite sa na predpojaté predstavy a majte neutrálne očakávania!

Pexels

Strelec

Ľudia si neuvedomujú, akí sú Strelci veľkými plánovačmi. Cítite sa dobre, keď máte veci pod kontrolou. Zakaždým máte pripravený plán, program či itinerár a zo všetkých síl sa ho snažíte dodržať. Tento mesiac však bude iný, očakávajte novú životnú kapitolu o malých momentoch, ktoré vás prekvapia. Budú to práve tie, ktoré sa odchyľujú od cesty, na ktorú ste sa zamerali. Berte to ako šancu brať život viac spontánnejšie a naučiť sa chopiť sa príležitosti skôr, ako sa pominie. Ak sa vám naskytne niečo, po čom ste dlhšie túžili, no nezapadá to do vášho pôvodného plánovania, jednoducho to spravte a nerozmýšľajte. Nechajte sa príjemne prekvapiť svetom!

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov