Foto: Unsplash/Kirill Balobanov

Túžite po niekom, kto o vás nemá záujem?

So ženami, ktoré túžia po mužoch, ktorí ich nechcú, sa stretávame denne. Môžeme im hovoriť, aby sa na to vykašľali, no bude to úplne zbytočné. Tieto ženy budú na svojho princa čakať aj niekoľko rokov. Neodradí ich ani fakt, že princovia už svoje princezné našli.

Článok pokračuje pod videom ↓

Dámy, prestaňte prenasledovať mužov, ktorá nezdieľajú vaše romantické pocity. Prečo by ste mali strácať čas s mužom, ktorý o vás nestojí? Ste krásne a úžasné, tak by ste nemali byť zavesené na mužovi, ktorý vám vašu lásku neopätuje. Zbytočne skončíte so zlomeným srdcom. Portál Your Tango zostavil zoznam 3 dôvodov, prečo by ste mali zabudnúť na muža, ktorý s vami nechce romantický vzťah.

Foto: Unsplash/Kelly Sikkema

1. Jeho názor jednoducho nezmeníte

Ak vám muž povedal priamo, že k vám necíti romantické emócie, nemá zmysel pokúšať sa zmeniť jeho názor. Dni, týždne alebo mesiace premrháte čakaním. Snaha zmeniť jeho pocity voči vám je úplne zbytočná.

Ak vám povedal, že to necíti rovnako alebo nie je pripravený viazať sa, rozhodol sa. Žiadne prosenie a plač nezmení jeho názor. Láska musí byť autentická a prirodzená. Ak musíte o jeho city bojovať, nikdy nebudú skutočné. Okrem toho, nie je to dobrý základ žiadneho vzťahu.

Foto: Unsplash/Brooke Cagle

2. Zničí to vašu sebaúctu

Pomyslite na to, čo sa stane so psom, ktorého dráždite hračkou, no nedáte mu ju. Vzdá sa jej. Bude frustrovaný, smutný a nebude sa cítiť dobre. Ak trávite čas prenasledovaním muža, ktorý sa necíti rovnako ako vy, zničíte svoju sebaúctu. Veď ho v podstate prosíte o to, aby vás miloval. Podvedome si hovoríte, že vás neľúbi preto, že preňho nie ste dosť dobrá a nezaslúžite si ho. Robíte to, aj keď viete, že to nie je pravda.

Foto: Unsplash/Aaron Huber

Mnoho žien bojuje s problémami so sebaúctou práve kvôli mužovi. Nikdy by ste nemali muža nechať diktovať vám, aký pocit by ste zo seba mali mať. Nikdy by ste si nemali myslieť, že potrebujete náklonnosť muža, aby ste sa cítili chcená a krásna. Každá z vás je krásna, žiadaná a hodná vo všetkých ohľadoch, tvaroch a formách.

3. Niekde na svete je človek, ktorý je do vás zbláznený

V skutočnosti to nie je len jeden človek. Spravidla je ich vždy niekoľko. Ide o ľudí, ktorí by si nechali odťať aj ruku len preto, aby s vami mohli byť. Existuje niekoľko úžasných, sebavedomých a atraktívnych mužov, ktorí netúžia po ničom inom ako po priateľke. Prečo teda prenasledujete muža, ktorý vás nechce, keď tam vonku čaká niekto iný?

Ak o vás niekto nemá záujem, nechajte ho ísť a sústreďte sa na svoju budúcnosť. Ak sa zaseknete v prítomnosti, dostanete sa z nej len veľmi ťažko.

yourtango

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov