V každom vzťahu existuje nejaká neviditeľná intímna hranica, ktorá by sa nemala prekračovať.

Ak ste so svojou milovanou polovičkou nejaký ten piatok, tak sa pred ním určite správate inak, ako na samotnom začiatku. Intímna hranica medzi partnermi sa pomaly stiera, avšak nikdy by nemala úplne zmiznúť. Ak sa stratí ona, zároveň prídeme o niečo čarovné. Ak si chcete vo vzťahu udržať iskru čo najdlhšie, týchto 7 vecí radšej pred partnerom či partnerkou nerobte.

Článok pokračuje pod videom ↓

Je úplne bežné, ak muž vidí ženu pobehovať v nátačkách či bez dokonalého mejkapu. Ani on nie vždy vyzerá skvele. Stáva sa obyčajným mužom so všetkými drobnými nedostatkami. Avšak niektoré veci by sa predsa len mali diať za zatvorenými dverami kúpeľne.

#1 Špáranie sa v nose

pixabay.com

Nerobíme to ani pred kolegami, ani pred kamarátmi. Túto vyslovene intímnu činnosť by sme rozhodne nemali robiť ani pred partnerom či partnerkou. Podobne to platí aj o všetkých ostatných nevyhnutných “fyziologických procesoch“, ktorým sa nevyhne žiadna živá bytosť.

#2 Podrobnosti o expartnerovi/expartnerke

Čo bolo, to bolo. Váš súčasný partner či partnerka skutočne nemusí vedieť, čo ste zažívali s ex. To je medzi vami. Bývalých partnerov môžete vyhrabať zo skrine len vtedy, ak sa bezprostredne týkajú vášho terajšieho vzťahu.

#3 Ohováranie jeho/jej rodiny

Photo by Matheus Ferrero on Unsplash

Každý pochádzame z rôzneho prostredia. Ak jeho či jej rodinu skutočne nemusíte, skúste o nej rozprávať čo najmenej. Ak nenávidíte svokru i všetkých ostatných, vašej polovičke to na vnútornej pohode vôbec nepridá. Okrem toho sa bude cítiť ako medzi dvoma mlynskými kameňmi, a to naozaj nie je bohviečo.

#4 Vyzrádzanie tajomstiev

Ak vám kamarátka či kamarát v slabej chvíli prezradili, že sú podvádzaní, určite to nevešajte na nos vášmu partnerovi/partnerke. Vraví sa, že tajomstvo je tajomstvom len vtedy, keď ho vie len jeden človek. Ak by ste to povedali ďalšej osobe, sklamali by ste dôveru niekoho, kto vám skutočne dôveroval. Preto držte jazyk za zubami.

#5 Neustále pripomínanie toho, že ste ešte stále pre opačné pohlavie príťažlivá/príťažlivý

Photo by Christopher Campbell on Unsplash

Nezáväzný flirt môže vzťah poriadne okoreniť. Ale ak budete druhému človeku neustále vravieť o tom, kto všetko vás pozval na drink či usmial sa na vás v autobuse, jediné, čo dosiahnete, je poriadne podkopanie dôvery. A to za to chvastúnstvo naozaj nestojí.

#6 Nechutné detaily

Dúfame, že každý má dostatočnú predstavivosť na to, aby sme tento bod nemuseli nejako bližšie rozvádzať. Nechutné detaily sa môžu týkať vylučovacích procesov, infekcií a všetkého možného, čo si len dokážete predstaviť. Vaša polovička na to skutočne nie je zvedavá.

#7 Používanie toalety v prítomnosti partnera

Photo by Gilles Desjardins on Unsplash

Dvere na toalete slúžia na to, aby ste sa mohli zatvoriť a mali tak dopriate súkromie. Ak prekročíte aj túto hranicu, tak vám hrozí, že vo vzťahu sa vytratí tá pravá, intímna iskra. A to by bola fakt škoda.

Pozri aj: Týmto 10 veciam sa zďaleka vyhýbajte. Vytvárajú o vás zlý dojem a robia z vás podivína

curiousmindmagazine
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov