Foto: pexels.com

Ak sú vám tieto veci známe, potom ste pravdepodobne stretli "toho pravého".

Randenie by bolo omnoho jednoduchšie, ak by sme hneď od začiatku dokázali povedať, či je daný človek „ten pravý“ alebo nie. A možno to zo začiatku nie je tak očividné, a samozrejme, môžete sa mýliť, no existujú určité znaky, ktoré keď si začnete všímať, mohli by vám našepkať to, či daná osoba je alebo nie je „tou pravou“ osobou pre vás.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Keď ste so svojím partnerom/partnerkou, žiarite

Všimli ste si, že niekedy, keď sú ľudia vo vzťahu, akoby začali úplne žiariť? Zrazu sú veselší a celkovo krajší? Nie, nie je to žiadna náhoda. Ak stretnete tú pravú osobu, skutočne sa všetko zmení k lepšiemu, a vy sa stávate lepšou verziou seba samého.

#2 V jeho/jej prítomnosti sa cítite pohodlne a v bezpečí

Je to iné, ako doteraz. Keď stretnete toho pravého, cítite sa pri ňom pohodlne a v bezpečí. Všetko s ním je také pokojné, nenútené a jednoduché. Možno tomu najskôr chýba akási iskra, ale dôverujte svojim pocitom. Ak sa pri niekom cítite, akoby ste boli doma, potom je to naozaj tá správna osoba.

unsplash.com

#3 Cítite, že ste tou najlepšou verziou samého seba

Nielenže úplne žiarite a vyžarujete optimistické vibrácie, máte tiež pocit, že konečne ste sa stali tou najlepšou verziou samého seba. Máte totiž po vašom boku partnera, ktorý vás neustále vo všetkom podporuje a nesťahuje vás dolu. Chce, aby ste zažiarili.

#4 Obaja ste naladení na rovnakej vlne

Ako už bolo spomínané, všetko sa zdá byť jednoduché. Nemusíte sa snažiť udržiavať konverzáciu, pretože tá vždy plynie prirodzene. Nemusíte riešiť ťažké otázky o budúcnosti, pretože všetko plynie prirodzene. Obaja ste jednoducho naladení na rovnakej vlne, a všetko je pre vás úplne prirodzené.

#5 Nechávate veci, nech sa jednoducho stanú

Keď stretnete toho pravého, všetko, čo sa vo vzťahu deje, jednoducho nechávate plynúť. Netlačíte na to. Nerobíte si zoznam míľnikov, ktoré si potrebujete čo najrýchlejšie odškrtať. Uvedomujete si, že s tým človekom sa nemáte kam ponáhľať.

unsplash.com

#6 Sex je tiež iný

Rozdiel môžete vidieť aj pri sexe, pretože aj ten je iný. Je lepší, dokonca priam magický. S vaším partnerom pri ňom vždy nadviažete také spojenie, až máte pocit, akoby sa spojili vaše duše.

#7 Nie je práve vašou predstavou o tom, ako by mala vyzerať vaša „spriaznená duša“

Možno to znie zvláštne, ale je to tak. Často si v hlavách vytvárame obraz „dokonalého partnera“ a potom sa snažíme všetkých do tejto predstavy napchať. Bohužiaľ, väčšinou tam ľudia nepasujú. Keď sa však vzdáte predstavy o dokonalosti a predstavy o tom, ako by to všetko malo vyzerať a začnete byť spokojní sami so sebou, „ten pravý“ sa pravdepodobne objaví, pretože priťahujeme len to, ako sa cítime sami.

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov