Možno aj vy budete prekvapení z toho, čo všetko sa ocitlo na tomto zozname.

Muži pre dlhodobý vzťah nehľadajú žiadnu „tigricu“, ktorá im splní každé sexuálne želanie. V skutočnosti hľadajú niečo iné. Toto je 5 kvalít, ktoré muži považujú v dlhodobom vzťahu za najatraktívnejšie. Majú ich mnohé ženy, no len máloktoré z nich im venujú pozornosť. A to je škoda.

Článok pokračuje pod videom ↓

Žiaden muž nehľadá ženu, ktorá ho bude vychovávať a celý deň bude okolo neho behať s mopom v ruke. Poriadok je dôležitý, aj aké-také pravidlá vo vzťahu. Ale muži nechcú pri sebe ani svoju matku, ani gazdinku. Chcú ženu, ktorá vie, čo chce. A toto je päť kvalít, na ktorých by si mala dať záležať každá žena. Viete, ktoré sú to?

Sebavedomie

Photo by YIFEI CHEN on Unsplash

Ak sa máte rady taká, aká ste, tak pocit spokojnosti z vás bude sálať na kilometre ďaleko. Jedno kilo navyše pre vás nie je žiadnou tragédiou. Budete si vedomá svojej hodnoty a práve tento vnútorný postoj vás dovedie k tým správnym rozhodnutiam. Nebudete chodiaci balíček komplexov. Takúto ženu by chcel vedľa seba každý muž.

Nezávislosť

Ste dospelá žena? Ak áno, pravdepodobne budete pripravená na seriózny vzťah. S dospelosťou sa však viaže aj nezávislosť. Čo to vlastne znamená? To, že sa dokážete postaviť za vlastné rozhodnutia. Nepotrebujete nikoho, kto by vás držal za ruku a uchránil vás od všetkých problémov. Ste nezávislá a beriete muža ako rovnocenného partnera. Hľadanie sponzora? To nie je nič pre vás. Muži majú radi ženy, ktoré vedia žiť svoj život. Majú svoju kariéru, aj svoje záujmy. Vzťah sa nestáva jediným zmyslom ich života. Aj toto je pre nich jedna z najpríťažlivejších kvalít, ktoré sú benefitom pre dlhodobý vzťah.

Zmysel pre humor

Photo by Vinicius Wiesehofer on Unsplash

Viete sa smiať? Tak potom ste vyhrali na plnej čiare. Ak milujete smiech, viete sa zasmiať aj na svoj účet a neberiete sa až tak vážne, máte určite body k dobru. Ste oveľa lepšou alternatívou než partnerka, ktorá sústavne protestne mlčí či odúva sa pre každú maličkosť. Smiech je nevyhnutná esencia šťastného života, tak sa jej nevyhýbajte.

Viete si užívať sex

Photo by Wesley Quinn on Unsplash

Aj sex si treba vedieť vychutnať. Niekomu sa milovanie môže zdať ako hotová veda, no žena, ktorá je spokojná sama so sebou, si vie sex vychutnať. Otvorene povie, čo sa jej páči a čo nie. Nemusíte sa zmeniť na žiadnu dominu. Dôležité je vedieť sa o sexe otvorene porozprávať.  Veď komunikácia je základ, pričom oblasť sexu by nemala byť výnimkou.

Ženskosť

Photo by Pete Bellis on Unsplash

Ženy by mali ostať ženami. No mnohé z nich sa vo vzťahu menia na „parťáka“, ktorý absolútne prestane dbať o svoj vzhľad. Nevravíme, že musíte začať chodiť doma vo vysokých lodičkách, avšak nemali by ste zabúdať aspoň na základnú úpravu. Muži sa o nás radi postarajú, len musíme aspoň občas dať najavo svoju ženskosť.

Pre mužov sú najatraktívnejšie vlastnosti práve autentickosť a zdravé sebavedomie žien. Ak sa viete smiať, nechýba vám ženskosť a viete sa otvorene rozprávať i o intímnych veciach, ten pravý na seba určite dlho nenechá čakať.

Pozri aj: To najlepšie dievča, aké kedy stretnete, bude robiť týchto 13 vecí

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov