Ako bude vyzerať to najlepšie dievča, ktoré kedy stretnete?

Počas svojho života stretnete mnoho dievčat, ktoré budú bojovať o priazeň vášho srdca. Iba jedna však bude tá, ktorá sa vám navždy vryje do pamäti. Na ktorú budete spomínať vždy s úsmevom na perách a iskierkou v oku. Iba jedna bude totiž tým najlepším dievčaťom. A ako spoznáte, že ste ho už stretli? Robí minimálne niektoré z týchto 13 vecí.

Článok pokračuje pod videom ↓

Bude vo vás veriť

Aj keď vy nebudete veriť v seba samého. Bude vás nabádať a pomáhať vám na ceste za vašimi snami. Bude veriť, že jedného dňa sa všetky stanú skutočnosťou. Najlepšie dievča, aké kedy stretnete, o vás nikdy nebude pochybovať.

Bude vás podporovať

Nech už urobíte čokoľvek a nech už sa rozhodnete pre čokoľvek, to najlepšie dievča vás vždy podporí a vždy bude stáť po vašom boku.

Bude sa o vás báť

Vždy bude chcieť vedieť, či ste v poriadku. Záleží jej na vás. Bude hore do neskorých večerných hodín, až kým jej nenapíšete, že ste šťastne dorazili do cieľa. Bude sa o vás jednoducho báť viac, než sa vy budete báť o seba.

unsplash.com

Bude sa o vás starať

Bude jej záležať na vašom šťastí a na vašom blahu. Bude robiť všetko preto, aby ste boli spokojní a mali každú vec, ktorú potrebujete. Vždy tu bude pre vás – kedykoľvek ju budete potrebovať.

Bude vás počúvať

Nebude sa len tváriť, že vás počúva, bude vás skutočne počúvať. Bude vám naslúchať. Vždy si vypočuje, čo vás trápi a vždy vám bude vedieť dokonale poradiť.

Bude tam pre vás vždy, keď ju budete potrebovať

Kedykoľvek si na ňu spomeniete, bude tam. Bude tam, vždy pripravená zasiahnuť. Nenechá vás samého. Je to totiž niekto, na koho sa budete môcť v každej situácii a v každom ohľade plno spoľahnúť.

Bude k vám úprimná

Nikdy vám nebude klamať do očí. Vždy radšej bude úprimná a povie pravdu – aj keď bude krutá, než by si mala vymýšľať nezmyselné klamstvá.

Bude veriť, že aj vy ste úprimný k nej

Rovnako však bude úprimnosť očakávať od vás. Verí vám. Dôveruje vám. Dúfa, že všetko, čo hovoríte, je ozajstné. Že všetko je pravda. Dúfa, že aj vy ste k nej tak úprimný, ako ona k vám. Nepokazte si takúto dôveru.

unsplash.com

Bude mať vlastný život

Najlepšie dievča, aké kedy stretnete, vám nebude hovoriť, že ste celý jej život. Okrem vás bude mať aj svoj vlastný. Stále bude mať svojich priateľov, svoje záujmy, kariéru a ambície. Bude s vami zdieľať svoj život, ale nikdy sa nebude správať tak, akoby sa celý jej svet točil jedine okolo vás.

Bude chápať, že aj vy máte svoj vlastný život

A rovnako bude chápať, že aj vy máte svoj život. Bude chápať, že aj vy máte svojich priateľov a známych, svoje koníčky a sny a nikdy vás v tom nebude obmedzovať, či vám niečo zakazovať.

Bude rešpektovať tých, ktorých máte radi

Aj keď ich ona mať rada nebude. Aj keď jej nesadnú. No vie, že pre vás sú dôležitý, a preto sa ich naučí rešpektovať a bude sa k nim správať s úctou.

Bude do vášho života vnášať šťastie

Najlepšie dievča, aké kedy stretnete, bude ako jasné slnko na oblohe. Ako svetlo uprostred noci. Príde do vášho života, roztočí ho a vnesie doň riadny kus šťastia.

Bude vás mať rada takého, aký naozaj ste

Nebude chcieť, aby ste sa hrali na niečo, čo nie ste. Aby ste boli niekým iným. To najlepšie dievča bude milovať každý kúsok vás – dokonca aj tie časti, ktoré vy nenávidíte.

unsplash.com

Pozri aj: Tak nádherné ilustrácie žien ste ešte nevideli. Táto umelkyňa svojimi pôsobivými kresbami dokazuje, že každá žena je krásna

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov