Škrípe vám to vo vzťahu napriek tomu, že sa snažíte zo všetkých síl? V tom prípade chyba pravdepodobne nebude vo vás, ale vo vašom partnerovi.

Ak sa váš partner správa neštandardne, vždy má na to dôvod. Možno ukrýva nejaké tajomstvo alebo je s vami len preto, aby nebol sám. Ak uňho nájdete niektoré z týchto 10 znamení, buďte na pozore. Ak ich však u partnera zbadáte všetky, utekajte od neho kade ľahšie. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Sú totiž neklamným znakom toho, že váš vzťah nebude mať dlhé trvanie.

Schováva si pred vami svoj telefón

pixabay.com

Je jasné, že mu nepôjdete do mobilu, ale ak ho úmyselne schováva, pravdepodobne má na to dôvod. Ak by to nebolo tak, nemal by problém nechať ho položený na stole. Chodí s ním aj na záchod? Stráži si ho ako oko v hlave? Je to neklamný signál toho, že sa niečo deje.

Nezaujímajú ho vaše sny či záujmy

On sám sa považuje za stredobod vesmíru. Ak sa vôbec nezaujíma o to, čo máte radi, je to známka toho, že ste mu úplne ľahostajná. Ste jeho doplnkom, no určite s vami neplánuje spoločnú budúcnosť.

Nie ste preňho prioritou

pixabay.com

Všetko, každý jeden rozhovor sa točí len okolo neho. Nemá problém neozvať sa vám niekoľko dní či dokonca neprísť na rande. Môžete robiť čo chcete, no i tak ho nezaujmete. Netrápte sa. Chyba nie je vo vás, ale v ňom.

Vaši priatelia ho „nemusia“

A vôbec sa im nedivíme. Ak majú oči na správnom mieste a vidia, ako s vami manipuluje, asi ho nebudú mať príliš radi. Aj to by mal byť dôležitý signál toho, že sa niečo deje.

Sústavne „visí“ na internete

pixabay.com

Keď je s vami, nepozerá sa vám do očí, ale neustále sleduje dianie na sociálnych sieťach. Nechce si nič nechať ujsť. Pozerá zábavné videá, hrá sa nekonečné hry. Niekedy dokonca môže zabudnúť, že ste vedľa neho. Toto by však neurobil nikto, ktorý by vás naozaj miloval.

„Já, jenom já“

Rád sa fotí? Nič proti tomu. Ale ak sa vy nachádzate na každej desiatej fotografii, pravdepodobne nebude všetko s kostolným poriadkom. Asi naozaj nepozná nikoho iného, než seba.

Prvý v cieli

pixabay.com

Milovanie môže byť niečo nádherné – ak ho prežívate s človekom, ktorého milujete, pričom je táto láska vzájomná. Ak však váš partner myslí len na seba, vôbec ho nebude trápiť, že k vyvrcholeniu dôjde len on sám. To, čo v posteli prežívate vy, ho rozhodne netrápi.

Nechce sa rozprávať o budúcnosti

Akákoľvek téma, ktorá sa týka spoločnej budúcnosti, je mu nepríjemná. Radšej sa bude vyhovárať na to, že je dôležitejšie žiť tu a teraz. Je to síce pravda, no ak by vás mal naozaj rád, nerobí mu problém ani téma spoločnej budúcnosti.

Nevie vás rozosmiať

pixabay.com

A to preto, lebo ste pri ňom celá vystresovaná a napätá. Bojíte sa, aby ste nedajbože neurobili nejakú chybu. A smiech? To je to posledné, čo by vám pri ňom zišlo na um.

Napriek tomu, že je zadaný, neustále pokukuje po iných

To, že má (ne)oficiálne vzťah, mu vôbec nevadí. Okato, aj vo vašej prítomnosti, má dvojzmyselné narážky na pekné baby. Nevadí mu, že sa vás to môže dotknúť. Vy sa snažíte usmievať cez slzy, hoci narážky na dokonalý zadok jeho kolegyne vám spôsobujú depku.

Ak máte pri sebe takéhoto človeka, skúste si čo najskôr priznať, že je to sebec, bez ktorého by vám bolo lepšie. Čím skôr si to uvedomíte, tým lepšie pre vás.

Pozri aj: Toto jediné univerzálne pravidlo dokáže vyriešiť väčšinu vašich problémov

peacequarters
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov