Aj muži môžu občas pochybovať o citoch dievčaťa, o ktoré majú záujem. Ak však chcete vedieť, na čom ste, stačia vám drobné pozorovacie schopnosti, ktoré vám prezradia viac, než slová.

Začiatok vzťahu býva neraz ošemetný. Nevieme, na čom sme. Tá neistota je síce krásna, no keď trvá pridlho, môže vás zneistiť. Túto neistotu však pociťujú aj muži, i keď to neradi priznávajú. A aj keď je každá žena unikát, zamilovanosť prežívame podobným spôsobom.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tu sú signály, ktoré sa oplatí sledovať. Dáva ich totižto najavo žena, ktorá je skutočne zamilovaná. Nie náhodou sa vraví, že oheň a láska sa pred svetom neutaja…

#1 Drží sa vo vašej blízkosti

Photo by João Silas on Unsplash

Aj keď odídu všetci z partie, ona si nájde dôvod, prečo s vami ostať o niečo dlhšie. Je to jasné, nie ste jej ľahostajný.

#2 Chce o vás vedieť viac

A preto sa pýta. Aj na banality, škôlku či na jedlo, ktoré vyslovene neznášate. Zaujíma ju všetko, pretože je skutočne zamilovaná.

#3 Smeje sa na vašich príšerných vtipoch

A to aj v prípade, že by mala byť sama. Stojíte jej zato.

#4 Fixuje váš pohľad

Oči povedia veľa. Ak vás miluje, chce sa doslova vpiť do vášho pohľadu. To zrejme nerobí každá žena, však?

#5 Dáva pozor na to, čo hovoríte

Photo by NordWood Themes on Unsplash

Nielenže počúva, oni si tie informácie aj zapamätá. A v pravý čas vám dá najavo, že si pamätá každé slovíčko, ktoré ste jej povedali.

#6 Neprestane sa usmievať

Cíti sa jednoducho šťastná, keď je vo vašej blízkosti, a to je dobrý dôvod na úsmev.

#7 Je uvoľnená

Pri vás môže byť sama sebou a nemusí sa na nič hrať. Preto je uvoľnená a okamžite z nej padá napätie.

#8 Chce vedieť, či máte priateľku

Možno sa to spýta celkom nenápadne, ale na odpovedi jej veľmi záleží. Zaujíma ju, či vo vašom srdci nemá miesto iná žena. A na odpovedi jej záleží viac, než si je ochotná pripustiť.

#9 Prezradí vám niečo osobné o sebe

Photo by Edward Cisneros on Unsplash

To je znak toho, že získavate jej dôveru. A tú nemá len tak hocikto. Je to dôležitý krok vo vzájomnom spoznávaní sa.

#10 Máte jej plnú pozornosť

Keď ste v spoločnosti, sústredí sa predovšetkým na vás. Nepozerá sa na telefón, ani sa zbytočne nezakecáva s kamarátkami. Má pred sebou totižto skutočný objekt záujmu.

#11 Sleduje vás na sociálnych sieťach

Dôverne pozná obsah vašej nástenky na Facebooku a sleduje aj vašu aktivitu na Instagrame. Určite už prelúskala všetky odkazy, ktoré sa objavili v súvislosti s vaším menom. Má vás na muške, môžete si vydýchnuť.

#12 Robí si z vás srandu

Avšak milým spôsobom. Aj žartovaním vám chce dať najavo, že je do vás zaľúbená.

#13 Chce vás vylákať von

Photo by Anthony DELANOIX on Unsplash

Nenápadne vás upozorňuje na blížiace sa akcie? Môžete si blahoželať, je to jeden zo znakov, že jej je s vami dobre a chce s vami tráviť oveľa viac času.

#14 Čo najbližšie

Aj v spoločnosti bude robiť všetko preto, aby bola blízko vás. Aj keď ste v skupine rôznych ľudí, urobí všetko preto, aby vás mala vedľa seba.

#15 Povie o vás svojim kamarátkam

Ak o vás vedia jej kamarátky, je to jasný znak toho, že ste viac než kamarát. Určite vás spomínala, delila sa so svojimi pocitmi a rozmýšľala o prípadnej spoločnej budúcnosti. Aj to je znamenie toho, že s vami jednoznačne počíta.

#16 Nemá problém kvôli vám zmeniť plány

Ak ju niekam pozvete, nebude mať problém prijať pozvanie a na poslednú chvíľu zmeniť plány. Zamilovaná žena chce s milovaným tráviť čo najviac času. Ak je to vzájomné, tak vás oboch čakajú krásne chvíľky nového vzťahu, na ktoré budete v budúcnosti s radosťou spomínať.

Pozri aj: Ľúbi či neľúbi? Toto je 12 znamení toho, že je do vás úplný blázon

hackspirit
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov