Kým nepovie tie dve čarovné slová, neraz bývame poriadne zmätení jeho správaním. Preto padne vhod pomôcka, ktorá nám pomôže vyznať sa v jeho pocitoch.

Láska, najmä na začiatku vzťahu, býva naozaj čarovná. Medzi dvoma ľuďmi to začne poriadne iskriť, pričom sa navzájom nevedia dostať z hlavy. Toto obdobie prvotnej zamilovanosti určite patrí medzi tie najkrajšie na svete. Ak však trvá pridlho a nie je potvrdené slovami, rodí sa v nás strach a neistota. Ak chcete vedieť, či je do vás naozajstný blázon, skúste sledovať týchto 12 signálov. Určite vám dajú jednoznačnú odpoveď.

Článok pokračuje pod videom ↓

Práve maličkosti prezradia viac ako veľké gestá. Muž, ktorý vás miluje, môže prejavovať lásku práve drobnosťami. Určite i vy môžete uňho odsledovať týchto 12 znamení:

#1 Máte istotu, že vás počúva

Photo by Brooke Winters on Unsplash

A to sa týka aj banálnych vecí. Nielenže vás počúva, ale si aj zapamätá, čo hovoríte. Budete preto príjemný prekvapením, keď v nejakom rozhovore spomenie vaše slová, ktoré vám už dávno vyfučali z hlavy.

#2 Hanblivý úsmev

Neškerí sa na vás ako majster sveta. Práve naopak. V jeho úsmeve je skutočná plachosť. Vie totiž, že vstupuje na neistú pôdu nového vzťahu. Preto robí všetko preto, aby to nepokazil.

#3 Zaujíma ho, čo sa s vami deje

Photo by Josh Felise on Unsplash

A len tak ľahko ho neprestanete fascinovať. Pozorne počúva, aký ste mali deň a nevie pochopiť, prečo žena ako vy môže byť „single“. To všetko je znamením toho, že je vami doslova fascinovaný.

#4 Náhodne sa vás dotýka

Jeho dotyky sú letmé a bez sexuálneho kontextu. No chce vás cítiť. Aspoň na malú chvíľku. Ak sa vás náhodne dotýka, nie je to len tak. Je v tom čistý záujem.

#5 Sledujte jazyk jeho tela

Photo by Warren Wong on Unsplash

Ak sa mu páčite, tak čoskoro začne podvedome kopírovať vaše pohyby. Jeho chodidlá budú smerovať k vám. Ak si rukou podopriete hlavu, čoskoro urobí to isté. Oplatí sa ho sledovať. Tak budete presne vedieť, na čom ste.

#6 Ach, tie brepty!

Bude sa snažiť nepokaziť dojem. Možno sa tak bude sústrediť na to, aby povedal správne veci, až sa mu začne pliesť jazyk. Alebo mu budú vypadávať veci z rúk. V tom všetkom sa skrýva snaha zaujať.

#7 Vždy sa za vami otočí

A to najmä vtedy, keď si myslí, že sa na neho nepozeráte. Má vás na muške. A určite vás nechce stratiť zo zorného poľa.

#8 Snaží sa vás zaujať. A to akýmkoľvek spôsobom

Photo by Warren Wong on Unsplash

Ak vás muž miluje, skutočne sa vám otvorí. Začne vám vravieť veci, o ktorých doposiaľ tušil len málokto. Je to znak nielen maximálnej dôvery, ale aj jeho spôsob, ktorým vás chce zaujať. To, či sa „chytíte“, skutočne záleží len na vás.

#9 Chce vás rozosmiať

Toto je jeden z kľúčových bodov. Chlap, ktorému na vás skutočne záleží, urobí všetko preto, aby vás rozosmial. Jednoducho miluje, keď ste šťastná a tiež sa smejete.

#10 Rád si z vás strieľa

Photo by Becca Tapert on Unsplash

Avšak robí to spôsobom, ktorý vás rozhodne nezraní ani neurazí. Nadovšetko vás rešpektuje. A to sa počíta.

#11 Neustále vás zasypáva komplimentmi

Všíma si vás. Páčite sa mu taká, aká ste a našťastie nemá potrebu vás meniť. Páči sa mu na vás všetko. A nebojí sa vám to povedať.

#12 Cítite sa pri ňom výnimočne

Photo by Vinicius Wiesehofer on Unsplash

A to je pocit, ktorý vás nesklame. Ak ste pre muža „tá pravá“, určite sa pri ňom aj tak budete cítiť. A vy budete cítiť, že ste skutočne milovaná.

Pozri aj: Toto je spôsob, akým milujete, zhrnutý do 5 slov (na základe vášho znamenia)

ideapod
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov