Foto: Image by neufal54 from Pixabay

Gdansku sa hovorí aj “perla Poľska”.

Toto mesto sa nachádza na úplnom severe Poľska a preto ho už lemuje Baltské more. Zo Slovenska preto nejde o najbližšiu destináciu, no ľudia, ktorí toto mesto navštívili, tvrdia, že každý jeden kilometer cesty stojí za to.

Gdansk vás očarí svojou atmosférou, architektúrou i jedinečným pobrežím. Preto ak nepatríte k cestovateľom, ktorí sa zameriavajú prevažne na “mainstreamové” destinácie a radi by ste objavili niečo nezvyčajné, návštevu tejto destinácie vám určite odporúčame všetkými desiatimi.

Radi si dovolenky či výlety plánujete vopred? Ak áno, táto ponuka je pre vás ako stvorená. Spiatočná letenka z Viedne do Gdansku teraz môže byť vaša za 33 eur, no táto cena platí na termíny január – marec 2020. Vďaka tomu však môžete mať dosť času na dôkladné naplánovanie si cesty, ktorú napríklad môžete spojiť aj so spoznávaním iných poľských miest.

Na portáli Pelikán.sk však nájdete aj množstvo iných leteniek do naozaj zaujímavých miest, bežte to preto skontrolovať, kým nie je neskoro, letenky sa rýchle míňajú.

Akciové letenky môžete preskúmať po kliknutí na tento odkaz.
Lacné letenky a akciové letenky do celého sveta. Novinky o letoch a letenkách a akciách s ktorými budete vždy v obraze
Uložiť článok

Viac článkov