Foto: Pexels

Mesiac vstúpi do splnu dnes o 19:34.

Dnes je spln Mesiaca a všetci vieme, že to znamená zmeny. Aj keď tieto zmeny ovplyvňujú všetkých, niektoré astrologické znamenia ich pocítia oveľa intenzívnejšie ako ostatné.

Článok pokračuje pod videom ↓

V tomto príspevku sa pozrieme na štyri znamenia, ktoré budú najviac ovplyvnené dnešným splnom Mesiaca: Býk, Lev, Škorpión a Vodnár. Viac o tom napísal aj portál Style Caster.

Navyše, tieto 4 znamenia by si mal dávať zvýšený pozor, nakoľko dnešný spln je v znamení Škorpióna, ktorý, ako vieme, nemá práve najlepšie energie.

1. Býk

Býky sú známe svojou pevnou vôľou a odhodlaním. Majú silné puto so Zemou a jej materiálnymi hodnotami. Dnešný spln Mesiaca im môže priniesť náhle uvedomenie si dôležitosti zmien a prispôsobovania sa novým situáciám. Je možné, že začnete vnímať svoje okolie inak a otvoríte sa novým myšlienkam či názorom.

2. Lev

Lev je znamenie ohnivé, plné životnej energie a túžby po pozornosti. Dnešný spln Mesiaca môže pre Leva znamenať zvýšenú citlivosť a emočné výkyvy. Je dôležité, aby Lev dokázal tento čas využiť na prijatie svojich pocitov a naučil sa lepšie rozpoznávať svoje emócie.

Pexels

3. Škorpión

Škorpióny sú vášnivé a intenzívne bytosti, ktoré sa neboja ísť do hĺbky svojej duše. Dnešný spln Mesiaca im prinesie ešte väčšiu vnímavosť a schopnosť rozoznať detaily vo vzťahoch s ostatnými ľuďmi. Je to ideálna príležitosť na prehodnotenie vzťahov a urobenie zmien tam, kde je to potrebné.

4. Vodnár

Vodnári sú známi svojou inovatívnosťou a nezávislosťou. Majú zmysel pre spravodlivosť a sú otvorení zmene. Dnešný spln Mesiaca môže priniesť nové nápady a inšpiráciu, ktoré im pomôžu ešte viac sa vyvinúť a rásť.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov