Zdroj: Pinterest / Keneva Photography, Photomaster, OlesyaNickolaeva, Jagodka, Suns07butterfly

Zistite, čo je pre vás v živote dôležité.

Každý človek má vo svojom živote stanovené hodnoty, ktoré ho motivujú a do určitej miery ovplyvňujú jeho rozhodovanie. Dôležité je, aby si uvedomil ich podstatu a do ničoho sa nenútil. Len v prípade správania, ktoré mu je prirodzené, má rebríček týchto hodnôt skutočný zmysel.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak sa chcete dozvedieť niečo viac o tom, aké sú vaše základné hodnoty, ktorými sa v živote riadite, vyskúšajte nasledujúci osobnostný test publikovaný portálom Your Tango. Stačí sa pozrieť na obrázok a uvedomiť si, ktoré zviera ste zbadali ako prvé.

 

 

Ak ste ako prvé uvideli vlka

V živote je pre vás dôležitá lojalita. Aj keď ste sa možno v minulosti popálili, táto vlastnosť je vašou trvalou súčasťou a ľudia vedia, že sa na vás môžu vždy spoľahnúť.

Pre vlkov je typické riadenie sa podľa intuície a inštinktov. Preto, ak si v niečom nebudete istý, alebo sa ocitnete na životnej križovatke, nezabudnite načúvať svojmu vnútornému hlasu. Venujte mu pozornosť, len veľmi zriedka vás navedie nesprávnym smerom.

Ak ste ako prvé uvideli jastraba

Ste typ človeka, ktorý je prirodzeným vodcom. Jednou z vašich základných hodnôt je rozhodnosť, ktorá vás predurčuje k tomu, aby ste nad vecami prevzali vedenie.

Pre jastrabov je typické dobré povedomie o svojom okolí, ale aj múdrosť, statočnosť či všestrannosť. Nečakajte, a sami prevezmite kontrolu nad svojím životom. Všetku silu, ktorú na to potrebujete, máte ukrytú v sebe.

Ak ste ako prvé uvideli motýľa

Ste človek, ktorý v sebe nesie obrovskú nádej. Tá je pre vás silou, ktorá vás ženie vpred a pomáha vám dosiahnuť to, po čom túžite. Zároveň dokážete priniesť nádej a inšpiráciu aj do životov ľudí z vášho okolia.

Motýľ je považovaný za symbol zmeny či znovuzrodenia, predzvesť šťastia, ale učí nás aj trpezlivosti, ktorú je potrebné v živote mať, ak chceme dosiahnuť niečo veľké.

Ak ste ako prvé uvideli koňa

Ste typ človeka, ktorý túži po slobode. Nechýba veľa k tomu, aby ste sa v živote cítili uväznený či obmedzovaný. Na druhej strane vás však prepadávajú obavy, že táto vaša túžba nie je v súlade s tým, čo iní nazývajú normálnym životom.

Kone sú symbolom vytrvalosti, veľkej odvahy, a hoci je ich túžbou túlať sa bez obmedzenia, majú aj schopnosť robiť všetko spoločne. Preto sa nebojte, že vaša túžba po slobode spôsobí, že o niečo prídete. Treba veriť, že nájdete niekoho, s kým by ste mohli bok po boku voľne „cválať“ životom.

Ak ste ako prvé uvideli psa

Ste človek, ktorý nosí svoje srdce na dlani. Ste lojálny, milujúci a oddaný každému, koho stretnete, rovnako, ako už vyššie spomínaní vlci. Na rozdiel od nich si však bezpodmienečnú lásku ceníte natoľko, že zabúdate na vlastný inštinkt sebaobrany.

Psy sú najlepšími priateľmi človeka a v živote svojich majiteľov zastávajú špeciálne miesto. Dokážu vám odpustiť krivdy, zlú náladu a zostať po vašom boku za každých okolností. Ak však s vami niekto zaobchádza zle len preto, že k ľuďom pristupujete s otvoreným srdcom, nedávajte mu svoju lásku, nezaslúži si ju.

Ak ste ako prvé uvideli holubicu

Vašou zásadnou hodnotou, ktorá ovplyvňuje takmer všetko, do čoho sa pustíte, je spiritualita. Nemusíte byť úplne nábožensky založený, aby vo vašom živote mala svoje miesto meditácia, vďaka ktorej dokážete nasmerovať svoje myšlienky a pocity.

Holubice sú symbolom mieru, a práve ľudia, ktorých priťahujú, sú v živote ochotní hľadať kompromis a uprednostňujú pokojné riešenie každej situácie. To, že ste mierumilovný človek neznamená, že nemáte vlastný názor. Jednoducho sa len často ocitnete v pozícii, keď máte pocit, že ho práve nie je možné vyjadriť. Nebojte sa prehovoriť, ľudia si určite radi vypočujú aj váš pohľad na vec.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov