foto: Ewel Tattoo

Napriek covid obdobiu máme za rohom 14. február.

Masovo obľúbený i nenávidený sviatok zaľúbených  — sviatok sv. Valentína, kedy zaplnia pulty supermarketov kytice, čokolády a kondómy v mimoriadnej akciovej cene. V tomto období opakovane narastie žiadosť o párové tetovania i žiadostí o ruku, takže ak sa rozhodneš objednať seba a svoju polovičku na tetovanie, skúsim vám predstaviť zopár inšpirácií a dať zopár rád na to, aby to nedopadlo hádkou alebo odstraňovaním.

Vytetovať si meno svojho priateľa či priateľky

Nie, prosím, nerobte to! Sú z toho len problémy a čím je človek mladší, tým je pravdepodobnejšie, že časom zmení partnera. Tetovanie mena polovičky má niekoľko rovín — je to veľmi radikálne gesto, ktoré môže zapôsobiť na toho druhého, ale zároveň sa zamyslime nad tým, aký dojem urobí na širšiu verejnosť nápis “Milujem ťa, Katka” na celom predlaktí. Taktiež tým nemusí byť nadšená tvoja priateľka v roku 2025, ktorá sa bude volať Lenka.

Odstraňovanie laserom je, ako sa povie, najvýstižnejšie a nie úplne slušne, “pain in the ass”. Vôbec to nie je zázrak na prvýkrát a čím je tetovanie väčšie, tým viac si bude človek trieskať hlavu o stenu a vyčerpávať svoj účet.

Ak si už naozaj neviete pomôcť a vaše srdcia horia tak silnou láskou, vyberte si radšej z menej radikálnych riešení. Mojím odporúčaním je zvoliť tetovanie, ktoré je malé.


Začiatočné písmeno mena toho druhého v správnej veľkosti nikoho neurazí a stále sa dá obhájiť napríklad historkou o mŕtvom zlatom retrieverovi, ktorý bol 11 rokov miláčikom rodiny.

Srdiečko

Srdiečko si dáva tetovať nespočetné množstvo ľudí  — je jedným z najčastejšie tetovaných motívov u mňa, čiže nikoho nezarazí ani neprekvapí. A to, čo pre vás znamená, budete vedieť predsa len vy dvaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ewel (@eweltattoo)

Spoločný zážitok

Chodíte na turistiku alebo radi spomínate na dovolenku v Paríži? Tak si vyberte malinký motív v linke, ktorý vám bude pripomínať spoločne trávený čas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ewel (@eweltattoo)

Niečo vtipné

Či už skomolenina, na ktorej ste plakali od smiechu alebo slovo, ktoré vystihuje toho druhého je stále lepším riešením ako meno a dátum.

Identický motív

Identický motív, ktorého význam budete poznať len vy dvaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ewel (@eweltattoo)


Ako už klasicky, zopár rád na záver. Neobjednaj seba a svoju polovičku na tetovanie bez toho, aby o tom ten druhý vedel — čiže na spôsob prekvapenia. Daruj radšej darčekový poukaz, popozerajte si spoločne motívy tak, aby ste boli s nápadom obaja zžití.

Ewel je majiteľkou a zakladateľkou tetovacieho a piercingového štúdia v Banskej Bystrici. V súčasnosti sa vyprofiloval na florálne motívy / linework / dotwork a do malého teamu pribudla profesionálna piercerka Eva.
Uložiť článok

Viac článkov