Foto: Unsplash/Everton Vila

Ktoré znamenie zverokruhu je pre vás ako stvorené?

Po úspešnom a fungujúcom vzťahu túži hádam každý z nás. Viete však, že svoj vzťah dokážete ovplyvniť ešte skôr, než v ňom poriadne začnete fungovať? Za všetko môžu totiž znamenia zverokruhu. Viete, ktoré sú pre vás tie najlepšie?

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Thought Catalog zostavil zoznam znamení, s ktorými zažijete ten najlepší vzťah.

#1 Baran

Baran je superenergetický a vždy ochotný vyskúšať niečo nové. Dobre sa spájajú s dobrodružnými znameniami, ktoré svoj strach posunú na vedľajšiu koľaj. Pre Barana je ideálny napríklad Lev, Strelec alebo Blíženci, pretože práve títo ľudia sú ochotní skúmať, riskovať a vyhľadávať neustále vzrušenie. Baran potrebuje niekoho, kto poháňa svoju energie namiesto toho, aby ju vyčerpal.

Autor fotky: Edward Eyer na Pexels

#2 Býk

Býka môžeme považovať za veľmi praktického a uzemneného. Títo ľudia potrebujú niekoho, kto sa dokáže sústrediť na svoje ciele a dokáže plánovať. Býk sa chce cítiť v bezpečí a nechcem mať pocit, že je v nestabilnom vzťahu. Pomôcť mu dokáže napríklad Kozorožec, Panna alebo Ryby. Tieto tri znamenia disponujú vlastnosťami, vďaka ktorým sa Býk cíti usadene.

#3 Blíženci

Tak ako Baran, tak sú aj Blíženci energickým znamením, ktoré potrebuje svieži vzťah plný nových vecí a vzrušenia. Blíženci sa nudia vo vzťahoch, ktorí ich intelektuálne a fyzicky nestimulujú. Túto stimuláciu dokážu Blížencom poskytnúť napríklad Váhy a Vodnár. Skvelým partnerom však môže byť aj Baran, ktorý je taktiež otvorený skúšaniu nových vecí.

Foto: Unsplash/Charly Pn

#4 Rak

Rak je znamením, ktoré možno považovať za dosť tradičné. Ich prioritou je rodina, sú veľmi starostliví a jedného dňa sa chcú stať rodičmi. Potrebujú teda niekoho, kto s nimi vytvorí pevný základ dlhodobého vzťahu. Dokonalou voľbou je Kozorožec, Panna a Býk.

#5 Lev

Pre Leva je nesmierne jednoduché vyjadriť svoje emócie. Osoby narodené v tomto znamení sú dramatické, kreatívne a romantické. Potrebujú partnera, ktorý neuteká vo chvíli, keď ukážu svoje skutočné ja. Levy by sa mali zamerať na Váhy, Ryby a Barana. Tieto znamenia dokážu držať krok s levou drámou.

Foto: Unsplash/Becca Tapert

#6 Panna

Pokiaľ ide o lásku, ľudia narodení v tomto znamení sú vyberaví a nie sú ochotní robiť kompromisy vo svojich štandardoch alebo očakávaniach. Po svojej pravici potrebujú niekoho sebavedomého a silného. Skvelým partnerom pre Pannu sa tak môže stať Býk, Kozorožec alebo Rak.

#7 Váhy

Váhy sú spoločenské. Stále sú v blízkosti ľudí a darí sa im v sociálnych situáciách. Musia byť stále zamestnané a zabávané. Tým pádom sú pre nich dokonalé osoby, ktoré sa narodili v znamení Blíženci, Vodnár a Lev. Vodnár zapojí Váhy do zaujímavého rozhovoru a Blíženci ich prevedú na všetky druhy dobrodružstiev. Lev je rád stredobodom pozornosti, takže nebude mať problém vstúpiť s Váhami do preplnenej miestnosti.

#8 Škorpión

Škorpión je vášnivý a asertívny. Chce ohnivé vzťahy a nemôže vystáť partnerov, ktorí sú jemní –  najmä v posteli. Škorpión sa dobre spája s ďalším Škorpiónom, pretože potrebuje niekoho, kto je rovnako vášnivý ako on. Frustrujú ho partneri, ktorí sa nedokážu prejaviť. Po pravici Škorpióna by však mohli byť aj Ryby a Rak, ktoré dokážu prejaviť svoju lásku bez toho, aby niečo povedali.

#9 Strelec

Strelec je tulákom zverokruhu. Darí sa mu s inými znameniami a prekypuje láskou k neustálemu objavovaniu nových miest. Potrebuje partnera, ktorý mu dá nezávislosť a dokáže držať krok s jeho aktívnym životným štýlom. Na to majú dostatok energie napríklad Blíženci alebo Barani.

#10 Kozorožec

Kozorožec je veľmi zodpovedný. Veľmi rád je zamestnaný a všetko musí mať naplánované. Potrebuje partnera, ktorý je praktický. Dôležité je, aby mal stanovené ciele, ktoré dokáže dosiahnuť. Panna a Býk sú pracovité znamenia, takže sa vynikajúco hodia ku Kozorožcovi. Dobre bude vychádzať aj s Rakom.

Foto: Unsplash/Khamkéo Vilaysing

#11 Vodnár

Vodnár potrebuje nezávislosť. Nemôže vystáť partnera, ktorý sa naňho stále lepí a nedovolí mu vydýchnuť. S Vodnárom sa dokonale dopĺňajú Blíženci, pretože mu dokážu poskytnúť rovnováhu nezávislosti a spoločnosti. Podobným spôsobom Vodnára dopĺňajú aj Váhy a Barani.

#12 Ryby

Ryby sú citlivé a láskavé. Potrebujú partnera, ktorý je jemný a empatický, niekoho, kto sa pokúsi ich citlivosti skôr porozumieť, ako ju ignorovať. Rak je veľmi jemné znamenie a emócie rýb zvládne so súcitom, čo z nich robí dokonalého partnera pre zdravý vzťah. Keď ich emócie Rýb začnú premáhať, Panna vie presne, ako ich upokojiť. Škorpióni dopĺňajú kreativitu a vášeň rýb. Spoločne sa môžu spájať na hlbšej úrovni a zdieľať všetko, čo im dáva inšpiráciu.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov