Ako spoznať, že niekto nie je vašou spriaznenou dušou?

Pri výbere partnera, s ktorým strávime celý náš život, sme zvyčajne nároční – alebo, aspoň by sme mali byť. Každý z nás chce skončiť s niekým, o kom môžeme povedať, že je našou spriaznenou dušou. Ako však určiť, kto by to mal byť? No, aspoň na začiatok, určite by mal mať minimálne polovicu z týchto vlastností.

Článok pokračuje pod videom ↓

Podporuje vaše vášne a sny

Nikdy vám nepovie, že váš sen je úplne šialený – aj keď možno je. Podporí vás v každom vašom nápade a nechá vašej kreativite voľný priestor. A až to všetko dosiahnete, bude hrdo stáť po vašom boku.

Povzbudzuje vás

Je to on – ten, kto vždy stojí v prvom rade s tým najväčším transparentom kričiac vaše meno, len aby vás povzbudil. Bude vás neustále povzbudzovať a prebúdzať vo vás to najlepšie. Bude vás posúvať smerom vpred.

Ukazuje vám svoju pravú tvár

Vie, že sa pred vami nemusí na nič hrať. Nemá problém dať dole všetky masky a ukázať vám svoju pravú tvár – nech už je akákoľvek.

unsplash.com

Dokazuje, že vás má naozaj rád

Svoju lásku nedokazuje len slovami, ale aj ďalšími inými maličkosťami, ktoré ste možno doteraz prehliadali. Stará sa o vás, záleží mu na vás, záleží mu na vašom bezpečí, šťastí a pohodlí. Jednoducho vás zbožňuje a robí všetko pre to, aby ste neboli smutná.

Je naklonený kompromisom

Ak s niečím nesúhlasí, dokáže si povedať svoj názor – nebude len tíško sedieť v kúte. Ale rovnako tak je naklonený aj kompromisom. Vie, že tam, kde je vôľa, tam je aj cesta. A vy dvaja tú spoločnú cestu vždy nejako nájdete.

Rešpektuje vašu rodinu a priateľov a správa sa k nim dobre

Nech už sú vaše priateľky akokoľvek ukecané a hlučné, dokáže sa nad tým povzniesť. A nie len to, vie, že rodina a priatelia sú pre vás veľmi dôležitý a nikdy sa k nim nespráva zle. Má ich rád, keď už pre nič iné, aspoň kvôli vám.

Cení si vaše názory

Váš názor je preňho podstatný a veľmi mu na ňom záleží. A preto ho dokáže aj patrične oceniť. Vie, že nie vždy sa váš názor bude zhodovať s tým jeho, ale vzťah je aj o vzájomnom rešpektovaní.

unsplash.com

Nezávidí

Vzťah nie je súťaž. Nemá to byť o pretekaní, kto z dvojice je lepší. Vzťah by mal byť o vzájomnej podpore dvoch rovnocenných partnerov. Ale, to on veľmi dobre vie. Vaše úspechy vám nezávidí, ale práve naopak, teší sa z nich spolu s vami.

Môžete mu dôverovať

Dokážete mu zveriť každé tajomstvo. Nemusíte si pred ním dávať pozor na ústa. Viete, že vás nikdy nezradí, a preto môžete byť v jeho okolí maximálne úprimná a vždy povedať to, čo si myslíte – nech už je váš názor akýkoľvek.

Robí vás šťastnou

Váš široký úsmev v jeho spoločnosti hovorí za všetko. Keď ste s ním, cítite sa šťastná. Jeho zmysel pre humor, nežné slová či dlhé spoločné chvíle sú pre vás výnimočné.

Je spoľahlivý

Viete, že kedykoľvek budete niečo potrebovať, môžete sa na neho spoľahnúť. Kryje vám chrbát a nikdy vás nepodrazí. Jednoducho povedané, je tu vždy pre vás, pripravený pomôcť.

Je jednoduché s ním tráviť čas

Navždy je celkom dlhá doba. Aj z toho dôvodu by mal byť váš partner niekto, s kým je pre vás jednoduché tráviť čas. Niekto, s kým je pre vás jednoduché sa rozprávať. Niekto, s kým môžete byť sama sebou. Niekto, s kým ticho nie je trápne a nepríjemné, ale práve naopak.

unsplash.com

Pozri aj: Toto je 10 vecí, s ktorými sa stretnete iba u pravého gentlemana

simplecapacity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov