Ktoré veci roztápajú srdce každého chlapa?

Z dnešných dní je ľahké vyvodiť záver, že romantika je skoro mŕtva. Je považovaná za starodávny zvyk, ktorý spoločnosť síce občas navracia, no do istej miery je už dávno zabudnutá. Avšak, ktorá ľudská bytosť nechce, aby bola raz za čas spálená láskou alebo zasypaná komplimentami? Nejde pritom samozrejme len o ženy, ale rovnako aj o mužov. Takže, pozrite sa na to, čo v skutočnosti „roztápa“ každého chlapa. K týmto veciam sa priznali samotní muži na portáli Reddit. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Venovanie pozornosti

Keď premýšľame o romantike, máme tendenciu rozmýšľať o veľkých gestách – kvety, drahé dary, romantický útek. Ale v skutočnosti, práve tie malé veci spôsobujú, že ľudia sa cítia videní a pochopení. A takéto drobnosti, ako napríklad aj venovanie pozornosti, môže mať veľakrát ešte oveľa väčší vplyv.

Úsmev

Stačí jeden malý úsmev od partnerky na privítanie alebo povzbudenie – takáto maličkosť stačí mužovi k tomu, aby ste mu urobili radosť. Každý je rád v spoločnosti niekoho, kto sa teší, že vás vidí, a že je s vami.

pexels.com

Komplimenty

Žijeme v spoločnosti, ktorá mužov vykresľuje ako bytosti takmer úplne bez emócií a preto je ľahké zabúdať na to, že aj oni z času na čas potrebujú počuť nejaký kompliment. Od chlapov sa však očakáva, že komplimenty budú rozdávať oni a preto je veľmi vzácne, keď nejaký dostanú sami. V skutočnosti je to však niečo, čo si veľmi vážia a má to pre nich veľkú hodnotu.

Romantické listy

Aj v dnešnej modernej dobe, kedy sme pohltení online svetom a sociálnymi sieťami sa nájdu ľudia, ktorí typický zamilovaný a hlavne ručne písaný list ocenia viac, ako len nejaké správu.

Držanie sa za ruky

Nielen ženy, ale aj muži milujú, keď si zoberiete ich ruku do svojej, len tak, kedy to ani nebudú čakať. Muži majú držanie sa za ruky radi rovnako, ako ženy – či už napríklad pri spoločnej prechádzke, alebo len pri pozeraní filmu.

pexels.com

Hranie sa s vlasmi

Ďalšia z vecí, ktoré muži úplne milujú. Možno by ste to na nich nepovedali, ale aj muži milujú vaše ruky zapletené v ich vlasoch.

Iné maličkosti

A v konečnom dôsledku sú to všetky iné maličkosti, ktoré sú nepriamymi znameniami lásky. Hovorí sa, že svet je postavený na maličkostiach a zrejme to platí. Niekedy len obyčajné milé slová, malé skutky, upravenie oblečenia či aj tie najdrobnejšie úsmevy môžu znamenať pre toho druhého neskutočne veľa.

Pozri aj: 12 šialených vecí, ktoré robí každý jeden pár, no žiaden sa k nim verejne neprizná

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov