Zmeňte ich ešte dnes.

Možno vám príde, že aj vy ste jeden z tých ľudí, ktorí sa dajú ľahkú prehliadnuť. Nijako obzvlášť nevynikáte, ľudia si vás nezapamätajú a nie ste atraktívny. Ako to zmeniť? Jednoducho – stačí si len trochu viac veriť. A keď popracujete na týchto 13 jednoduchých veciach, môžete byť atraktívnejší ešte dnes.

Článok pokračuje pod videom ↓

Vychutnávajte si aj tie najmenšie radosti života

Vychutnávajte si plnými dúškami všetko a všade. Precíťte to každou jednou bunkou vo vašom tele. Urobte aj z obyčajného jedenia pizze ten najdokonalejší zážitok a premeňte ho a nezabudnuteľný moment.

Udržujte si pozitívny postoj

Nemračte sa. Neznervózňujte sa. Nebuďte naštvaní a nechmúrte sa. Namiesto toho sa skúste usmievať a neustále si udržiavať pozitívny prístup k životu. Verte či nie, dobre naladení ľudia sú vo všeobecnosti atraktívnejší.

unsplash.com

Prestaňte závidieť

Závisť je tichý jed, ktorý vás postupne zabíja. Skúste sa cez to preniesť. Odpustiť. Urobte krok a pohnite sa ďalej. A čo je ešte dôležitejšie, pomaly sa učte, ako dopriať iným veci, ktoré sami nemôžete mať. Je to náročné, ale stojí to zato.

Urobte si čas na seba

Áno, kúpte si tie pekné šaty, po ktorých stále pokukujete v obchode. Áno, raz za čas si môžete jednoducho vyložiť nohy a nerobiť nič. Nezabudnite sa starať aj o seba a ukradnite si trochu času pre seba.

Snažte sa jesť zdravšie

Hovorí sa, že sme to, čo jeme. Atraktívnejší ľudia nie sú atraktívni kvôli tomu, akú majú postavu, ale kvôli tomu, aký je ich postoj. Ak budete jesť o čosi zdravšie, budete mať viac energie, budete sa cítiť lepšie a vaše sebavedomie vyskočí smerom nahor. A sebavedomie s atraktivitou spolu chodia ruka v ruke.

Žite o čosi aktívnejšie

Namiesto televízora sa choďte poobede radšej prejsť do prírody alebo sa zoberte na nejakú túru. Skúste do svojho života zakomponovať trochu viac pohybovej aktivity. Budete sa cítiť šťastnejší, vaše sebavedomie stúpne a už zase sme v tom istom kruhu.

unsplash.com

Doprajte si dostatok spánku

Únava sa dokáže podpísať na našom psychickom, ale aj fyzickom zdraví a vzhľade. Doprajte si toľko kvalitného spánku, koľko by ste mali mať a vstávajte ráno s dobrým a sviežim pocitom do nového, skvelého dňa.

Žite v prítomnosti

Každý okamih sa počíta. Prestaňte sa stresovať nad budúcnosťou a nelipnite na minulosti. Všetko, na čom záleží, sa deje tu a teraz. Žite pre daný moment. A žite naplno.

Nebojte sa

Možno to znie ako tá najhlúpejšia rada na svete, ale je to tak. Nebojte sa. Nebojte sa povedať si svoj názor. Nebojte sa ísť a urobiť to. Nebojte sa vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Nádych, výdych a 20 sekúnd vašej nesmiernej guráže začína práve teraz.

Oceňujte ľudí, ktorí vám pomohli

Nepripisujte všetky zásluhy iba sebe. Vážte si a oceňujte všetkých ľudí, ktorí vám pomohli na vašej ceste smerom nahor. Na ľudí to pôsobí atraktívnejšie.

unsplash.com

Prestaňte robiť veci, ktoré nechcete

Nehovorte áno na všetko. Ak niečo nechcete urobiť, proste to nerobte. Poznáte sa dostatočne dobre na to, aby ste vedeli, kde sú vaše hranice. A nikdy nechoďte za ne – už vôbec nie kvôli iným ľuďom.

Neohovárajte

Snažte sa ohováranie obmedziť na minimum, alebo ho úplne vyhodiť zo svojho života. Ohováranie plodí len ďalšiu nenávisť. Myslieť si môžete čokoľvek, ale snažte sa hovoriť o ľuďoch iba to pekné. A ostatní si vás takto zapamätajú.

Uvedomte si svoje kvality

Každý z nás má nejaké kvality. Máte ich aj vy. Uvedomte si, v čom spočívajú tie vaše a buďte na ne hrdí. Vznášajte sa po svete s vypnutou hruďou a pozdvihnite trošku bradu. Ste v tom dobrí. Ste v tom sakra dobrí, tak prečo by ste na to nemohli byť pyšní?

Pozri aj: Ste priveľmi atraktívni? V tom prípade by ste mali vedieť, že máte túto obrovskú nevýhodu

simplecapacity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov