Veľa žien si myslí, že dobrý partner musí na všetko prikyvovať a plniť všetky ich požiadavky. Nie je to však pravda. Správny partner vám bez problémov povie "nie", ak s niečím nebude vnútorne súhlasiť...

Byť dobrým partnerom je pre niekoho drina. Je to vtedy, keď to musí hrať. Ale našťastie sú muži, pre ktorých sú obetavosť a dobro úplne prirodzené. Podľa čoho teda spoznáme toho pravého? Jednoznačne podľa správania. Veď činy sú dôležitejšie, než slová. Ste zvedaví? Tak poďme na to!

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Je preňho dôležité, aby ste sa cítili nádhernou

Ten pravý vás podporí v tom, aby ste sa cítili ako jedinečná a nádherná bytosť. Tento pocit vo vás nepestuje len prázdnymi slovami a komplimentami, ale to, čo vraví, a to, ako sa správa, myslí naozaj. A čo je na tom nádherné? Skutočne sa začnete cítiť výnimočne!

#2 Inšpiruje vás

Dodá vám novú energiu, bude vás vidieť z tej lepšej stránky. A práve vďaka tomu, že vás začne takto vnímať, sa budete snažiť dostať zo seba to najlepšie. Začne vo vás akási transformácia, ktorá z vás spraví lepšieho človeka.

#3 Rozumie vašim potrebám a podporuje vás

Samozrejme, neznamená to, že vám automaticky bude prikyvovať na každý váš vrtoch. Dôležité je, že vás podporí vo vašich snoch a dodá vám odvahu ísť si za nimi. Čo viac si môžeme priať?

unsplash.com

#4 Nestagnuje

Nemá pocit, že už dosiahol vrchol a ďalej na sebe už nemá čo vylepšovať. Práve naopak. Stále sa snaží zdokonaliť a rozvíjať. A to sa naozaj cení.

#5 Vyvoláva vo vás pocit bezpečia

Drvivá väčšina žien bude súhlasiť s tým, že vo vzťahu sú najdôležitejšie práve istota a bezpečie. A keď viete, že ten váš muž vám ju vie poskytnúť, je to naozaj skvelý pocit. Kedykoľvek vás podrží a je vždy pri vás, keď to potrebujete. Aj o tom je láska.

#6 Neprenáša iba hory, ale aj kamene

Rád sa postará o drobné maličkosti, z ktorých sa dá poskladať naozaj nádherná mozaika. Pomôže vám s nákupom či opraví bicykel. Práve týmito, na prvý pohľad nepodstatnými maličkosťami, vám však dáva najavo, že mu na vás záleží.

#7 Je úprimný

Neklame vám, nepodvádza, ani nekradne. Cení si úprimnosť a snaží sa byť čestný, a to najmä voči osobe, ktorú miluje najviac na svete. Vie, že úprimnosť je dôležitá. Áno, môže niekedy bolieť, ale len na úprimnosti sa dá postaviť pevný vzťah.

#8 Mentálne či fyzické násilie je preňho absolútne tabu

Pravý muž vie, že všetko, čo vysielame, sa nám vráti. Preto sa neznižuje k zneužívaniu a ctí si každého človeka. Okrem toho je dosť inteligentný na to, aby vedel, že konflikty sa dajú riešiť aj inak, ako násilím.

#9 Váš vzťah si nadovšetko cení

Vie, čo je preňho dôležité, a preto bude o vzťah bojovať. Nikdy vás nebude znevažovať, ani ohovárať. Tajomstvá, ktoré sa týkajú len vás dvoch, nevytrúbi do sveta.

unsplash.com

#10 Na vašom vzťahu neustále pracuje

Zo všetkých síl sa bude snažiť nesklamať vašu dôveru. Vie, že láska, rešpekt a úcta sa nedajú vynútiť, treba si ich zaslúžiť. A on bude vedieť, ako na to.

#11 Za každých okolností budete preňho na prvom mieste

Aj keď budete mať krízu, v jeho pomyselnom rebríčku hodnôt nikdy neklesnete. Nie, neznamená to, že bude odsúvať svoje sny a potreby len preto, aby bola spokojná jeho partnerka. Znamená to toľko, že voči vám nebude ľahostajný, ani sebecký.

Pozri aj: Aj muži sú romantici. Priznali, že týchto 7 vecí dokáže ich srdce naozaj „roztopiť“

powerofpositivity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov