Relácia Bez servítky beží na obrazovkách každý týždeň a každý týždeň predstavuje aj novú zostavu súťažiacich, ktorí sa snažia vyhrať vďaka svojim ostrieľaným receptom a vycibreným schopnostiam v kuchyni. Viackrát sa však stalo aj to, že sa prihlásil niekto, kto predtým nevaril a diváci z toho neboli nadšení.
Od začiatku roka mohli diváci Bez servítky vidieť rôzne zostavy, či už s celebritnými hosťami alebo s päticou kuchárov, ktorí povýšili gastronómiu v tejto relácii na nový level. Týždeň čo týždeň vyjadrovali diváci svoje názory na dianie v tejto šou, či išlo o to, že im zdalo bizarné, ako veľmi boli súťažiaci schopní riešiť kosť v rybe, alebo im prekážalo, že sa do šou opakovane vracajú známe tváre, ako napríklad Nora Kabrheľová alebo špekáčikový kráľ Filip.
Po kritike konečne prichádza chvála
Hoci si TV JOJ vypočula už viacero kritiky na túto kuchársku šou, dočkala sa aj chvály. A to najmä vtedy, keď sa proti sebe v šou postavili profesionálni kuchári či cukrári. Teraz sa rozhodla tento ťah zopakovať, no namiesto známych tvárí, ktoré už diváci dobre poznajú, nasadila nové.
„Dvaja šéfkuchári, dve foodblogerky a jedna cukrárka! Táto skvelá zostava už teraz sľubuje poriadnu dávku kvalitného varenia, nových nápadov a chutnej inšpirácie,“ napísala televízia k fotografii tohtotýždňovej zostavy.
Divákom tak sľúbila opäť niečo nové a už prvé ohlasy boli viac než pozitívne. „Teším sa, dúfam, že predvedú inšpirujúce kúsky…“ písala diváčka. Ďalšie komentáre zneli napríklad „Fandím im. Verím, že dobre navaria.“ alebo „Takže o inšpiráciu na dobré recepty by nemala byť núdza.“
Ľudia mali teda vysoké očakávania a zdá sa, že už pondelková večera im ich naplnila. V komentároch k večeru u Ejky by ste totiž kritiku hľadali márne. Nielen súperi boli z jej gastronómie nadšení, aj diváci sledovali túto epizódu s nemým úžasom a všímali si všetky tipy a triky, ktoré ich hostiteľka učila. Napríklad, ako vyvážiť sladkú a slanú chuť pomocou kombinácie čokolády a morskej soli.
„Konečne je to o varení…“ komentovala potešená diváčka. „Áno, úroveň je oveľa vyššia než doteraz. Konečne sa tam neukazujú naivky s kačacími perami. Sú to väčšinou profesionáli, a tak je len prirodzené, že aj jedlá a ich kvalita tomu zodpovedajú,“ pridala sa hneď ďalšia. „To ma baví pozerať. Konečne sa varí a pečie. Aspoň sa dozvieme, akých máme šikovných kuchárov a cukrárky na Slovensku. Dnes dávam všetky prsty na rukách,“ zhodnotila tretia.
Iná diváčka dokonca priznala: „Konečne úroveň Bez servítky stúpa. Tak ma zaujali recepty, že som pozerala do konca a zabudla som prepnúť na môj obľúbený program na STV1, ktorý ide súčasne.“ Druhá hneď súhlasila: „Konečne super Bez servítky, žiadne hádky, pohŕdanie, intrigy. Baba super navarila, šikovná.“
Doktorka Jana Boboková o zomieraní: Život nie je nutné za každú cenu umelo predlžovať. Musíme akceptovať, že bude koniec
Našli ho mŕtveho v hotelovej vani, stal sa tak členom „Klubu27“: Smrť Jima Morrisona je dodnes veľkou záhadou
Ženy mučil a hral s nimi najzvrátenejšiu hru, akú si viete predstaviť. Z vraha sa dvíhal žalúdok aj skúseným policajtom
Exdetektív Vachálek: Ak by bol Černák na slobode, niekto by si ho našiel. Koncom búrlivej mafiánskej éry je vražda Kuciaka
Vývar za 3,90 € a ríbezľové pivo za 4 €: Našli sme najstaršiu slovenskú reštauráciu, po večeri sme ochutnali niečo nečakané
Outlet z kauzy slayáda začal veľkolepo, rýchlo sa z neho stala „nákupná zóna duchov“. Zákazníkov si užíval krátko
Budú počas vianočných sviatkov otvorené obchody? Reťazce hlásia zmeny, pozrite sa, ako to bude po novom
Šéf IĽP: Ficova vláda je asociálna a zbabelá. Bez ľudských práv sme len platiči daní a zdroje pre korporácie










Nahlásiť chybu v článku