Ak chcete mať úspech u žien, radšej sa neinšpirujete nasledujúcimi hláškami.

Zbaliť ženu je hotové umenie. Vedieť ju zaujať vôbec nemusí byť jednoduché. Často sa však stáva, že muži v snahe zaujať nasilu tlačia na pílu, čo má na ženy samozrejme opačný účinok. Užívateľky sociálnej siete Reddit sa podelili s tými najhoršími vetami, na ktoré sa ich pokúsil zbaliť nejaký muž. To, že jeho úsilie bolo márne, snáď ani nemusíme hovoriť.

Článok pokračuje pod videom ↓

Prinášame vám 15 nezabudnuteľných baliacich hlášok, ktorými by sa rozhodne nemal žiaden muž inšpirovať.

#1 Prišiel za mnou jeden muž. Oslovil ma, či by som s ním nešla na rande. Vraj skončil s atraktívnymi ženami a znížil tak svoju latku…

Photo by Christopher Campbell on Unsplash

#2 Bola som vo vysokom štádiu tehotenstva. Zastavil ma jeden neznámy muž, povedal mi, že som pekná a vyžiadal si moje číslo. Povedala som mu, že som vydatá. Vzdychol si: „Váš manžel musí byť šťastný muž!“ Potom prstom ukázal na moje brucho a dodal: „To mohlo byť moje.“ Netušila som, čo mu mám na to povedať. To, že vedľa mňa kráčali ešte dve moje deti, ešte podčiarklo absurdnosť celej situácie.


#3 Jeden chlap ma chcel zbaliť na fantastickú kariéru. Malý, plešatý chlapík s mizernou kondičkou mi tvrdil, že je agentom CIA. Keď som ho stretla o pár týždňov neskôr, nepamätal si ma. No tentoraz tvrdil, že je šerifom. V skutočnosti je na dôchodku, hrá videohry a popíja pivo. Dozvedela som sa to od mojej mamy, ktorá pozná jeho manželku.


#4 „Nikdy som nemal v posteli ryšavku!“ Ups, a ani ju nikdy mať nebudeš…

Photo by Ben White on Unsplash

#5 Ukradol mi barly, ktoré som potrebovala, pretože som mala zranené koleno. „Teraz mi už nikam neutečieš!“ No, nezabili by ste ho?


#6 V bare som raz stretla totálneho magora. Objal ma okolo pliec a spýtal sa ma, či nechcem drink, ktorý si objednal.  Slušne som mu povedala, že nie, pretože mám svoj. „To si myslíš, že budem len tak plytvať svojimi peniazmi? Vypi ho, keď je zaplatený! Neboj sa, neznásilním ťa!“ Utekala som odtiaľ kade ľahšie.


#7 „Poďme si spolu zahrať takú zaujímavú hru. Predstav si, že som malý mužíček, ktorý žije v tvojej topánke. A teraz mi povedz, kam mám ísť!“ Očividne mal nejakú úchylku.


#8 „Zahrňujú tvoje sexuálne fantázie aj znásilnenie?“ 


#9 „Keby si nemala také veľké brucho, bola by si naozajstná šupa!“


#10 „Bola si oveľa zaujímavejšia predtým, než som sa začal s tebou rozprávať.“


#11 „Ak so mnou nepôjdeš na rande, tak sa obesím!“ Našťastie to nespravil.

Photo by Joshua Munoz on Unsplash

#12 „Ak ma odmietneš, pôjdem do ďalšieho baru. Nemysli si, že si jediná!“ 


#13 „Vyzeráš ako dospelá žena. Čo keby sme skočili k tebe a nerobili žiadne okolky?“ To mi povedal asi 50-ročný muž. Podotýkam, že som mala 17.


#14 „Dokážem zjesť celú ceruzku. Ukážem ti to?“


#15 „Vyzeráš ako menej príťažlivá verzia celebrity. Len si neviem spomenúť na to, ako sa volala.“

Muži to naozaj nemajú jednoduché, keď chcú ženu zaujať. Niekedy však je vhodnejšie sa milo usmievať, než povedať vetu, ktorá sa viac už nedá vziať späť!

Pozri aj: Toto je 15+ najhlúpejších otázok, ktoré kedy ľudia položili. Nebudete chcieť veriť, že ich niekto skutočne mohol vysloviť

reddit
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov