Tieto otázky o vzťahoch ľudí zaujímajú najčastejšie.

Ľudia sú plní otázok. Chcú poznať všetky odpovede sveta. Zaujímajú ich veci, ktoré sú však často veľmi ťažko zodpovedateľné či vyriešiteľné, no práve preto sú pre každého ešte o čosi atraktívnejšie. Toto je preto šesť najčastejších otázok, s ktorými ľudia – a teraz sa podržte – chodia k vešticiam. Zaujíma niektoré z nich aj vás?

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 „Stretnem niekedy svoju spriaznenú dušu?“

Táto otázka je bez debaty na prvom mieste, pretože ľudia sa na ňu pýtajú naozaj najčastejšie. A je jedno, či sú slobodní, zamilovaní, v šťastnom či nešťastnom vzťahu, zaujíma to každého. Ľudia sa totiž často cítia, akoby boli na tomto svete sami a preto hľadajú niekoho ďalšieho, kto by tú samotu vyplnil. Ak to zaujíma aj vás, odborníci tvrdia, aby ste boli špecifický. Čo si pod týmto pojmom predstavíte? Možno, že ste tú svoju spriaznenú dušu už napokon dávno stretli.

#2 „Podvádza ma môj partner/partnerka?“

Pokiaľ ide o podvádzanie, štatistiky hovoria jasnou rečou, ľudia, a je jedno či ženy alebo muži, podvádzajú vo veľkom. A preto niet divu, že otázka takéhoto typu sa dostala hneď na druhé miesto. Každý by chcel vedieť odpoveď a každý určite dúfa, že bude negatívna. Nevera je totiž momentálne jedným z najčastejších problémov vo všetkých vzťahoch.

#3 „Opustí môj milenec/milenka kvôli mne svoju manželku/manžela?“

A hneď ďalšou otázkou po tom, či vás váš partner alebo partnerka podvádzajú je otázka veľmi podobná, no tentokrát tak trochu z opačnej strany. Podvádzanie je naozaj veľmi častá „aktivita“ a preto aj samotné milenky či milenci majú tak trochu obavy o svoju „budúcnosť“. Chcú jednoducho vedieť, ako to s nimi dopadne. Rozbije sa nakoniec kvôli tomu rodina alebo nerozbije? Netreba ich obhajovať, no na druhú stranu treba povedať, že srdcu neporučíš a láska môže prepuknúť vždy.

unsplash.com

#4 „Ako môžem prinútiť toho človeka, aby ma miloval?“

Verte či nie, aj v dvadsiatom prvom storočí ľudia stále hľadajú nejaký zázračný elixír lásky či inú mágiu, ktorá by dokázala prinútiť toho druhého, aby sa do nich zamiloval. Ľudia sú smädní a prahnú po láske ako po vode. A nie je nič horšie, ako keď niekoho milujete, no ten vás nemiluje späť.

#5 „Bol ten rozchod chybou alebo správnou voľbou?“

To je naozaj ťažká otázka. Bolo rozísť sa dobrým riešením? Alebo to bola tá najväčšia chyba vášho života? Je logické, že ľudia nepoznajú odpoveď a trápi ich to. No naozaj nikto nevie, kde je pravda. Všetko ukáže až čas. Až po niekoľkých rokoch sa dozviete odpoveď.

#6 „Môžem napraviť chyby s osobou, ktorá už zomrela?“

Ľudia si druhých nevážia. Správajú sa k nim, akoby to bola samozrejmosť, správajú sa ľahostajne a často aj zle. No až keď sa daný človek pominie, až potom si ostatní začínajú uvedomovať isté veci. Napríklad to, že zrazu im vypršal akýkoľvek čas na to, aby dali svoje vzťahy do poriadku. No na to chcieť napraviť chyby, pokiaľ ide o niekoho, kto sa už pobral na druhý svet, je trošku neskoro, nemyslíte? Aj z tohto dôvodu by sme si všetkých mali vážiť oveľa, oveľa viac. Pretože nikdy nevieme, kedy sa čo stane.

unsplash.com

Pozri aj: Veríte, že je možné človeka zhypnotizovať? Týchto 10 bizarných prípadov z minulosti vás o tom možno presvedčí

huffingtonpost
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov