Ak muž robí týchto 11 vecí, je to znakom toho, že je zrelý na vážny a plnohodnotný vzťah.

Muži dobre vedia, že maličkosti dokážu potešiť každú ženu. Týchto 11 vecí medzi ne určite patrí. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Plánovanie je úžasné

Či už organizujete vychádzku na víkendové popoludnie alebo spoločnú romantickú večeru, je to niečo, čo ženu veľmi poteší. Dokazuje to vaše organizačné schopnosti a tiež to, že chcete svoj čas tráviť so svojou partnerkou.

Buďte verný poslucháč

Ak ukážete žene, že dokážete počúvať všetky jej starosti ale aj radosti, bude v nemom úžase. Snáď všetky ženy potrebujú niekoho, komu sa môžu vyrozprávať. Stanete sa tak jej oporou v dobrých, ale aj v zlých chvíľach.

pixabay.com

Nebojte sa preukázať svoju chybičku krásy

Nebojte sa so svojou partnerkou hovoriť o svojich pocitoch. Ak je váž vzťah naozaj plnohodnotný, dokážete počúvať jeden druhého s pochopením a dôverou.

Navarte

Láska prechádza cez žalúdok, nie je to pravda? Urobte partnerke radosť a uvarte dobrý obed alebo večeru. Ak neviete variť, pokojne pripravte ľahké raňajky do postele. Okrem iného odbremeníte partnerku od každodennej rutiny v kuchyni. Z vašej strany pocíti starostlivosť a ochotu robiť nové veci len pre ňu.

Nakupujte so svojou polovičkou

Áno, tento rituál je pre mnoho mužov veľmi nudnou záležitosťou. Na druhej strane, vaša partnerka bude rada, že s ňou trávite spoločné chvíle. Ak prejavíte záujem o to, čo má rada, bude si to vážiť omnoho viac.

Je fajn byť trochu iný

Vždy je zaujímavé, ak sa líšite od davu. Možno práve preto si vás partnerka všimla a zaujali ste ju. Nebojte sa aj počas vzťahu robiť to, čo vás skutočne baví. Či už sú to športy, umenie alebo knihy. Prejavte samého seba a nikdy sa len kvôli vašej partnerke nehrajte na niekoho iného.

pixabay.com

Kompromis je kľúč ku šťastiu

Kompromis je v jednotlivých situáciách veľmi dôležitý. Ak si idete tvrdo za svojím, bez toho, aby ste rešpektovali akékoľvek iné názory, nevedie to k ničomu dobrému.

Športovanie

Športovanie je nielen zdravé, ale vaše telo tiež bude vyzerať perfektne. Six pack samozrejme nie je dôležitý pre každú ženu, ale určite ju poteší, ak sa venujete niečomu, čo prospieva zdraviu. Každá žena má v sebe kúsok odvážlivca, ktorý chce zažiť niečo nové. Zoberte ju preto na túru, bicykle alebo zoskok padákom. Určite ju poteší niečo spontánne.

Buďte romantik

Prejavovanie prílišnej romantiky na verejnosti nie je nič príjemné, najmä pre okoloidúcich. Ak však svoju partnerku nežne chytíte za ruku a vediete ju nočným mestom, nie je nič romantickejšie. Žena sa pri vás bude cítiť v bezpečí a milovaná. Bozkajte svoju partnerku kedykoľvek, len tak, z lásky. Jej srdce bude patriť iba vám.

pixabay.com

Buďte členom rodiny

Staňte sa plnohodnotným členom rodiny. Prejavte záujem o rodinu svojej partnerky. Je to prejav záujmu nielen k jej rodinným príslušníkom, ale najmä k žene, ktorú milujete.

Je dobré, ak ste primerane dominantný

Samozrejme to neznamená to, že by ste mali žene rozkazovať vo všetkých spoločných záležitostiach. Byť dominantný znamená postarať sa o partnerku tak, aby jej nikdy nebolo ublížené alebo ukrivdené. Žena potrebuje vo svojom partnerovi cítiť oporu.

Pozri aj: TOTO SÚ 4 NAJVÄČŠIE CHYBY, KTORÉ ROBIA ĽUDIA PRI RANDENÍ. VIEME, AKO SA IM VYHNETE

psych.sk (Hana Dovcová) huffingtonpost
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov