Niektorým ženám možno stačí, ak im muž narovinu a úprimne povie: "Milujem ťa!"... Muži však dokážu prejavovať lásku aj inými spôsobmi.

Niekedy je pre muža veľmi ťažké prejaviť svoje city. Neznamená to, že by vás nemal rád, práve naopak. Svoju lásku len prejavuje inými spôsobmi. Maličkosťami, ktorými vás vie potešiť každý deň. Poznáte ten pocit, keď sa bez príčiny usmievate len preto, pretože vám váš partner nechal milý odkaz, poslal krásnu SMS alebo pre vás pripravil raňajky? Ak muž miluje ženu robí veci, ktoré ju tešia a dokážu jej vyčariť úsmev na tvári. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Muži milujú ten pocit, keď na vás myslia a bez príčiny sa usmievajú

Nezáleží na tom, či má veľa práce, stresu, alebo nestíha. Vždy, keď na vás pomyslí, začne sa usmievať. Vtedy si muž uvedomí,  že jeho city sú veľmi silné a pomyslenie na svoju partnerku mu dokáže spríjemniť deň.

Milujú, keď vás dokážu rozosmiať

Ten pocit, keď je žena spokojná, je na nezaplatenie. Muži majú radi, ak svoju partnerku dokážu rozosmiať v akejkoľvek situácii. Aj keď je smutná, presne vie, aké slová použiť, aby vám vyčaril úsmev na tvári.

pexels.com

Milujú vašu blízkosť

Či už vás objíma alebo drží za ruku, muž miluje blízkosť svojej ženy. Samozrejme, je to vzájomné. Ten pocit, keď ste si jeden druhému oporou je nádherný. Ak spolu trávite čas, je to skvelý spôsob, ako sa spojiť nielen fyzicky, ale aj psychicky. Pre muža je to o to intenzívnejšie, pretože vie, že je pre vás dôležitý.

Muži milujú, keď sa im hráte s vlasmi

Na tento bod neexistuje žiadne vysvetlenie, proste je to tak.

Muž miluje váš úsmev po tom, ako vás pobozká

Poznáte ten euforický pocit, ktorý vás zasiahne, keď pobozkáte tú správnu osobu? Osobu, s ktorou chcete tráviť všetok voľný čas? Všetky emócie sa spoja a vy pocítite iskru medzi vami. Niekedy sa len jednoducho usmievate a želáte si, aby táto chvíľa trvala večne.

pexels.com

Muž miluje, ak vás prichytí, ako sa naňho pozeráte

Dávate tým najavo, že ho vnímate, že sa oňho zaujímate. Tento pocit utvrdzuje jeho city k vám a ďakuje za to, čo má.

Zbožňujú vaše bezprostredné správanie sa

Iste ste si niekedy všimli, ako sa váš partner usmieva, keď si pospevujete vašu obľúbenú pesničku, keď tancujete pri varení alebo len tak šialene poskakujete. Možno si ani neuvedomujete, že je to zábavné, no váš partner má oči iba pre vás. Vníma vás ako zábavnú a bezprostrednú osobu, ktorá si užíva život aj napriek bežnej rutine. Vie, že ste spokojná a to ho napĺňa.

pexels.com

Ten prirodzený pocit, ktorý cíti iba keď je s vami

Muži nemajú radi, ak sa nesprávate prirodzene. Ak sa hráte na niečo, čo nie ste, vyznie to nanajvýš smiešne. Ak muž môže byť vo vašej blízkosti sám sebou a prejaviť všetko, čo má rád, bude si to nadovšetko vážiť.

Majú radi, ak sa na vás môžu obrátiť

V momente, keď si muž nevie poradiť sám, ste prvá osoba, na ktorú sa obráti. Požiada vás o pomoc a vy mu ochotne pomôžete a poradíte, čo by bolo najlepšie. Tento pocit je nenahraditeľný v každom vzťahu. Svoj život spojíte so životom vášho partnera a stane sa vašou prirodzenou súčasťou. Je to spojenie dvoch ľudí, ktoré je ťažké rozdeliť.

Milujú pocit, keď sa vám pozerajú priamo do očí

Niekedy môže byť tento spôsob nepríjemný, ale ak ste s človekom, ktorého milujete, je to najkrajšia vec, ktorou prejavíte záujem o vášho partnera. Rozpaky, ktoré cítite pri partnerovom pohľade, vytvárajú mnoho iných pocitov, ktoré sú nezameniteľné. Muž si to okamžite všimne a pohľad na vás je preňho neopakovateľný.

pexels.com

Pozri aj: Počas svojho života sa zamilujeme do 3 osôb a spoznáme 3 typy lásky. Každú z iného dôvodu

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov