Foto: Unsplash/The HK Photo Company

Rozmýšľate o tom, že obnovíte svoj predošlý vzťah?

Keď ste sa prvýkrát rozišli so svojím partnerom, možno ste si nikdy nemysleli, že by ste uvažovali o tom, že sa s ním dáte opäť dokopy. Alebo ste nad tým uvažovali, iná možnosť nie je. Ak sa teraz sami seba pýtate, či sa k nemu máte vrátiť, prečítajte si tento článok.

Článok pokračuje pod videom ↓

Hoci mnoho ľudí tvrdí, že opätovné obnovenie vzťahu neveští nikdy nič dobré, city sa dajú potlačiť len ťažko. V niektorých prípadoch môže návrat fungovať a vzťah môže byť ešte lepší a kvalitnejší. Štatistiky hovoria, že asi 50% párov sa dá po rozchode späť. Vaše šance sú teda pomerne slušné, ale nezabudnite, že každý pár je jedinečný a láska nie je pravdepodobnosťou. Portál Your Tango zostavil zoznam 7 dôvodov, prečo by ste sa mali vrátiť k svojmu ex.

Foto: Unsplash/Christian Lue

#1 Zoznámili ste sa, keď ste boli obaja zadaní

A hoci ste si mysleli, že ste pripravení, keď ste sa konečne dali dokopy, faktom je, že vás ešte čakalo nejaké vážne uzdravenie. Jednoducho ste neboli na zdravom mieste, aby ste pokračovali v tomto novom vzťahu. Bez ohľadu na to, aký „správny“ pre vás bol vo všeobecnosti váš nový partner, jednoducho to bol nesprávny čas.

#2 Boli ste v období budovania kariéry

Ak sa sústredíte na budovanie svojej kariéry, je pochopiteľné, že na budovanie vzťahu vám už veľa času neostane.

Foto: Unsplash/Priscilla Du Preez

#3 Neuvedomovali ste si, čo máte

Uvedomili ste si to až po rozchode a zistili ste, že bez toho nemôžete žiť.

#4 Boli ste citovo spätý so svojím ex

Ešte ste neboli pripravení otvoriť svoje srdce niekomu inému, bez ohľadu na to, že váš bývalý bol hrozný a osoba pred vami bola celkom skvelá.

Foto: Unsplash/Priscilla Du Preez

#5 Tlačili ste na pílu

Možno ste boli pripravený na svadbu, deti a spoločnú budúcnosť, no váš partner na to pripravený nebol. To je častým dôvodom rozchodov. Čas však všetko zmení a zmena teda môže nastať aj v tomto prípade.

#6 Mali ste problémy, s ktorými ste sa museli vysporiadať

Aj v tomto prípade platí, že čas je skvelým liekom. Riešenie problémov vyžaduje mnoho času, a teda ak vás dané problémy už netrápia, prečo by ste nemali obnoviť váš predošlý vzťah?

Foto: Unsplash/Kevin Laminto

#7 Boli ste vo fáze „randím pre zábavu“

Nebudeme si klamať. Touto fázou si prešiel každý z nás. Nehľadali sme vážne vzťahy, skôr sme sa len chceli zabaviť. Našťastie, každý z nás z tejto fázy skôr či neskôr vyrastie. Ak sa cítite na vážny vzťah, zistite, či to chce aj váš bývalý partner.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov