Foto: Unsplash/Jeremy Mcknight

Stretli ste sa už s týmito činmi pri nejakom mužovi?

Ako sa správajú muži, ktorí sa zamilujú? Táto otázka vŕta v hlave každej ženy. Hovorí, že keď sa muži zamilujú, prežívajú to intenzívnejšie ako ženy.

Článok pokračuje pod videom ↓

Keď sa zamilujú ženy, vidíme to, pretože ich správanie sa zmení. Odhaliť zamilovanie muža však nie je také jednoduché. Portál Your Tango zostavil zoznam 7 vecí, ktoré robia muži, keď sa zamilujú. Postrehli ste ich?

#1 Sú romantickí

Keď sa muž zamiluje, premení sa na romantickú postavu, ktorá neustále rozmýšľa nad darčekmi, ktorými by vás obdarovala. Častejšie vás bude brávať na romantické miesta a do spoločnosti. Ak si teda všimnete, že vás pravidelne berie do svojich obľúbených podnikov, je jasné, že je zamilovaný.

Foto: Unsplash/Everton Vila

#2 Začnú sa vami chváliť

Chlap, ktorý si nie je istý svojou partnerkou, ju nebude predstavovať svojim blízkym. To však neplatí o mužoch, ktorí sú zamilovaní. Ak sa vami chváli pred svojou rodinou a priateľmi, ste už súčasťou jeho života.

#3 Zaujímajú sa o vaše názory

Chlap, ktorý je bezhlavo zamilovaný, má tendenciu zaujímať sa o všetko, na čo jeho partnerka myslí. Dbá na jej názory týkajúce sa jedla, módy alebo politiky. Aj takto sa dokážete utvrdiť v tom, že váš partner to s vami myslí vážne.

Foto: Unsplash/Christin Hume

#4 Neublížia vám

Ak chlap povie, že je zamilovaný, no aj tak je schopný raniť svoju partnerku, nie je zamilovaný. Milujúci muž by vás mal rešpektovať a robiť všetko pre to, aby ste sa vo vzťahu necítili zle. Keď sú muži skutočne zamilovaní, nemôžu zniesť myšlienku na ublíženie žene a v dôsledku toho nebudú robiť veci, o ktorých vedia, že ich rozčúlia.

#5 Sú jemnejší

Áno, toto platí aj v prípade dvojmetrových veľkých mužov, ktorí často pôsobia tak, že ich nič neobmäkčí. Zamilovaní muži majú tendenciu viac schvaľovať práva žien, je pravdepodobnejšie, že sa budú pekne správať k iným ženám a sú všeobecne šťastnejší.

#6 Začnú sa o vás starať

Je to spôsobené ich ochrannou povahou. Chcú sa uistiť, že ste šťastná a urobia všetko pre to, aby sa to stalo. Postarajú sa o to, aby ste sa okolo nich cítili príjemne, aby ste boli spokojná. Všímajte si maličkosti, ktoré pre vás váš partner robí. Urobí vám večeru, keď ste hladná? Ponúkne vám svoju mikinu, keď vám je zima? Áno, aj toto sú prejavy lásky.

#7 Predstavia vás rodine a priateľom

Ak vás niekto skutočne miluje, pozve vás do svojho vnútorného okruhu. To znamená, že sa zoznámite s jeho rodinou a priateľmi. Aj takto vám dá najavo, že preňho znamenáte veľa a nechce o vás prísť.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov