Foto: Unsplash/Simon Maage

Priatelia sú rodina, ktorú si vyberáme sami.

Priateľstvo je nesmierne vzácny dar, o ktorý by sme sa mali starať. Máme priateľov z detstva, niektoré priateľstvá vznikli v škole, iné v práci. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Vedeli ste však, že každý z nás má svoju dvojičku aj z astrologického hľadiska? Portál Thought Catalog pripravil zoznam týchto dvojičiek. Nájdete v ňom aj tú svoju?

#1 Ryby + Vodnár

Dvaja čudáci celého zverokruhu. Keď sa tieto znamenia spoja, budete zmätený nad ich rozhovormi. Vodnár nemusí vždy rozumieť emocionálnemu stavu Rýb, no intelektuálne a humorne sú tieto znamenia neoddeliteľné.

Foto: Unsplash/Brent Ninaber

#2 Vodnár + Panna

Tieto znamenia spolu vychádzajú, pretože sú skutočne inteligentné. Tento pár je v skutočnosti jedným z najobľúbenejších párov celej spoločnosti. Keď sa tieto znamenia spoja, urobia na vás dojem svojimi veľkolepými plánmi. Obidve znamenia majú vysokú úroveň vedomostí prostredníctvom podobných záujmov a diskusných tém, ktoré prebiehajú prostredníctvom neustálych rozhovorov o aktuálnych projektoch a nápadoch.

#3 Váhy + Škorpión

Dôvodom, prečo sa tieto znamenia majú spolu dobre, je ich životný štýl typu všetko alebo nič. Prirodzená intenzita, ktorú Škorpión zmiešal s dôslednou oddanosťou Váh, predstavuje dokonalý recept na skvelé priateľstvo.

Foto: Unsplash/Priscilla Du Preez

#4 Lev + Panna

Bez ohľadu na neustálu potrebu praktickosti a logiky Panny a túžbe po pozornosti Leva ide o veľmi silné puto, ktoré len tak niečo nezničí. Panny sú väčšinou dobrými poslucháčmi a majú dostatočne silný názor, ktorý vezme každý Lev do úvahy.

#5 Baran + Býk

Toto duo dosahuje dokonalú rovnováhu medzi dávaním a braním. Baran má schopnosť ukázať Býkovi výhody uvoľnenia sa a nebratia života tak vážne. Býk môže ukázať Baranovi, ako efektívnejšie a dôslednejšie dosiahnuť svoje ciele.

Foto: Unsplash/Candy Goode

#6 Rak + Lev

Toto priateľstvo je poháňané srdcovými záležitosťami. Rak je prirodzené zlatíčko a Lev má celkovo dosť veľké srdce. Aj keď Lev nie je taký veľký na to, aby sa vyjadril emocionálne, Rak má schopnosť dosiahnuť túto stranu Leva.

#7 Lev + Kozorožec

S prirodzenými ambíciami a odhodlaním Leva a neúnavnou pracovnou morálkou Kozorožcov majú títo dvaja to, čo je potrebné na vybudovanie ríše od základov. Okrem všetkých obchodných rozhovorov sú títo dvaja skvelí priatelia. Levy milujú rozhovory s týmto znamením Zeme, obdivujú spôsob, akým Kozorožci zveľaďujú jednoduché veci v živote.

Foto: Unsplash/Toa Heftiba

#8 Baran + Ryby

Ryby sú fascinované dominanciou Barana a želajú si, aby mohli ovládať niektoré oblasti v ich vlastnom živote tak, ako to robí Baran. Barana hypnotizuje emocionálna priehľadnosť Rýb a želá si, aby tiež mohol bez váhania vyjadriť všetky svoje vnútorné emócie ako toto vodné znamenie. Títo dvaja majú jedno z najkrajších priateľstiev vo zverokruhu, pretože ho napĺňajú lekciami o zmene života, bezpodmienečnou podporou a zážitkami, ktoré spôsobujú, že obaja už nikdy nebudú ako predtým.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov