Foto: Unsplash/Atikh Bana

Poznáte nejakú sarkastickú ženu?

Sarkazmus nemusí byť oficiálne jedným z 5 milostných jazykov, ktoré popisujú koncept romantických vzťahov , ale je to určite spôsob prejavovania náklonnosti. Ak ste zamilovaný do sarkastickej ženy, možno budete potrebovať upozornenie na jej povahu.

Týchto 7 vecí by ste mali vedieť skôr, než sa dáte dokopy so ženou, ktorej sarkazmus je druhé meno. Zoznam zostavil portál I Heart Intelligence.

#1 O svojom sarkazme vie

V prvom rade si sarkastické ženy dobre uvedomujú svoj jedinečný štýl humoru. Netreba im pripomínať, že sú občas príliš ostré. Vedia to a sú hrdé na to, ako funguje ich myseľ. A ak to nezvládnete, rady vám ukážu dvere.

unsplash.com

#2 Môžu vás ignorovať, aby zistili, či to myslíte vážne

Ak má žena, s ktorou sa máte čoskoro stretnúť, sarkastickú osobnosť, s najväčšou pravdepodobnosťou to na vás skúsi s ignoráciou. Nechce mať nič spoločné s niekým, koho zámery nie sú autentické, takže vám dá trochu zabrať, aby ste zistili, či si zaslúžite jej pozornosť.

#3 Môže pôsobiť arogantne, no má zlaté srdce

Sarkastické dievčatá niekedy robia zlý dojem. Vychádzajú ako zlé, panovačné a celkom márne. Lenže keď ich spoznáte, uvedomíte si, že toto je iba fasáda. Sú sebavedomé a hrdé na to, kým sú, ale nie sú takí mrzuté, ako vyzerajú, keď ich stretnete prvýkrát. Namiesto toho by sa z nich mohli stať najláskavejšie ľudské bytosti, aké poznáte.

Foto: Unsplash/Aaron Huber

#4 Pamätá si maličkosti

Môže okolo vás vtipkovať a dráždiť vás takmer nepretržite, ale vždy dbá na podrobnosti procesu. Jedným z dôvodov je, že chce udržiavať aktualizované svoje slovné hračky. Ale čo je najdôležitejšie, je to preto, lebo si vás váži a chce, aby ste vedeli, že jej na vás záleží.

#5 Svoju lásku ukazuje prostredníctvom uštipačných poznámok

Keď k vám začne niečo cítiť, jej sarkazmus sa posunie o level vyššie. Ak vás ľúbi, rozhodla sa, že jej humor zvládnete. Preto vás pravdepodobne začne obsypávať slanými komentármi, ale iba v snahe ukázať vám svoje skutočné pocity. Majte na pamäti, že jej „nenávidím ťa“ často znamená „milujem ťa“.

Foto: Unsplash/Chermiti Mohame

#6 Svoju emocionálnu stránku ukazuje minimálne

Ženy niekedy používajú sarkazmus na zakrytie svojich hlboko emocionálnych duší. Zakaždým, keď sa im oči naplnia slzami, rozohrávajú to, akoby sa im niečo dostalo do očí. Ale ak preukážete, že ste dôveryhodný a vaše zámery sú skutočné, odhalia svoje skutočné farby a ešte viac si ich zamilujete.

#7 Tvári sa, že je drsná, no je jemná ako cukrová vata

Ako už bolo spomenuté, sarkastické ženy nie sú zvyknuté odhaľovať svoju emocionálnu stránku. Radšej odchádzajú ako silné, nezávislé a odolné a dávajú si pozor. Ale aj keď sú to všetky tieto veci, sú tiež neuveriteľne citlivé. Len nerady ukazujú túto svoju stránku.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov