Teraz je silnejšia, odvážnejšia a hlavne sebavedomejšia.

Ťažké životné udalosti, rozchody a iné srdcervúce záležitosti menia ľudí. Nikto z tej životnej búrky nevyjde rovnaký, ako do nej vošiel. A nielenže to ľudí zmení, ľudí to hlavne posilní. Z ľudí sa stanú silnejšie, sebavedomejšie, múdrejšie a skúsenejšie verzie ich samých. Preto sa toho netreba báť. „Prinajhoršom“ sa môže stáť týchto 16 vecí.

Článok pokračuje pod videom ↓

Týchto 16 vecí robí žena, ktorá si už vo svojom živote prešla peklom.

1.

Už ju viac nezaujíma, či ju majú ostatní radi alebo nie. Jej hlavným zmyslom života už nie je presvedčiť ostatných, že je hodná lásky.

2.

Možno ju ľudia budú považovať za drzú, hrubú alebo neslušnú, no ona len má svoj vlastný názor – ktorý sa možno nezhoduje s názorom väčšiny.

3.

Už nevyhľadáva konflikty. Drámy bolo dosť. Odteraz sa s každým baví priamo a narovinu.

4.

Je pripravená odstrániť zo svojho života všetkých, ktorý jej za to nestoja. Už sa nebojí straty ľudí. Konečne pochopila, že nie každá strata je naozaj stratou.

pexels.com

5.

Vie, že nie vždy bude šťastná. A nie vždy bude v poriadku. Ale aj to je život.

6.

Je rozhodnutá, že už viac nemá význam to šťastie iba predstierať alebo hrať sa na niečo, čím nie je.

7.

Konečne, po veľmi dlhom čase má pocit, že sa celá nerozbila na milióny malých kúskov. Ba naopak, dáva sa konečne dokopy.

8.

Jej cieľom nie je presvedčiť všetkých ostatných, že je v poriadku. Jej cieľom je byť naozaj v poriadku. Nech si každý myslí, čo chce.

9.

Už žiadne potláčanie emócii a citov. Odteraz bude cítiť všetko. Či to bude dobré alebo zlé, vždy bude autentická.

10.

Je pripravená na veľké zmeny vo svojom živote. Nebudú sa týkať len nesprávnych a toxických ľudí. Budú sa týkať všetkého. Je pripravená začať úplne od začiatku. A tentokrát si svoj život vybuduje podľa seba.

pexels.com

11.

A bude jej úplne jedno, že po tých zmenách budú o nej hovoriť, že „sa zmenila“. Áno, zmenila sa. A? Ľudia sa menia. Ľudia potrebujú zmenu, iba tak sa môžu hýbať smerom vpred.

12.

Už nebude smutná, keď jej niekto povie, že „nie je taká, aká bola predtým“. Namiesto toho pokojne a s úsmevom na perách odpovie: „To dúfam. Tvrdo som na sebe pracovala.“

13.

Konečne je voľná. Konečne môže byť sama sebou. Konečne si môže robiť to, čo vždy chcela, nie to, čo jej ostatní diktovali.

14.

Pomaly a postupne, ale s istotou sa bude vzdávať všetkých svojich zlozvykov, medzi ktoré patrí aj ohováranie. Vo svojom živote už prišla do bodu, kedy jednoducho pochopila, že ohováranie nemá žiadny význam – iba ak robiť škodu.

15.

Nie je pre ostatných hrozbou. Je pre nich inšpiráciou.

16.

Sebavedomie. Konečne ho získala späť. Konečne sa ho nebojí použiť. Konečne vie, ako ho využiť vo svoj prospech.

pexels.com

Pozri aj: Ľudia, ktorí sú maximálne atraktívni (no bez toho, aby sa o to snažili), majú spoločných týchto 11 vlastností

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov