Možno to nie je práve to, čo chcete počuť, ale to, čo musíte počuť.

Ľudia už odpradávna tvrdia, že nemôžeme mať vždy všetko to, čo chceme. A bohužiaľ, rovnako to platí aj v prípade živých osôb. Nie vždy skončíme s tým, s kým by sme chceli. Dôvodov, prečo je to tak, je naozaj veľa. Niektoré sú bolestivejšie ako iné, no bohužiaľ, takto to vo svete funguje a pravda niekedy dokáže poriadne bolieť. A aké sú teda dôvody, pre ktoré nikdy nedostanete toho muža, ktorého tak veľmi chcete?

Článok pokračuje pod videom ↓

No napríklad tieto:

#1 Správate sa až príliš vážne

Celý život beriete až príliš vážne. Nemáte v ňom ani trochu priestoru na zábavu, spontánnosť či iný druh odreagovania. Niekedy to jediné, čo by ste potrebovali, je trochu sa uvoľniť, nič neriešiť a nechať sa unášať prúdom života. Skúste nabudúce zmierniť tempo, nebuďte príliš vážna a zasmejte sa trochu. Uvidíte, že aj ostatní ľudia vo vašom okolí, vrátane mužov, sa k vám budú správať inak.

#2 Máte vysoké nároky

Možno ste si vo vašej hlave vytvorili ideálnu predstavu muža, no musím vás hneď na začiatku sklamať, pretože vaše predstavy sa budú od reality poriadne líšiť. Mať vysoké nároky určite nie je samo o sebe zlé, veď každý predsa musí poznať svoju vlastnú hodnotu a hranice, za ktoré nechce zájsť, no niekedy sú to práve ony, tie nerealistické očakávania, ktoré vám bránia byť s daným človekom.

#3 Nemáte čas

Hovoríte si, že teraz nemáte čas riešiť také banality. Nemáte čas zapodievať sa takými somarinami. Nemáte čas na vzťah. Nemáte čas s niekým ísť von. Nemáte čas s niekým tráviť čas. Je dôležité vedieť, že čas je naozaj len relatívny pojem a keď sa chce, všetko sa dá pekne zariadiť, a to aj v prípade, že ste poriadne vyťažená osoba. Pretože ak sa k tomu budete takto stavať a donekonečna si navrávať, že nemáte čas, v jedno ráno sa môžete zobudiť a zistiť, že už je neskoro.

unsplash.com

#4 Žijete v budúcnosti

Príliš veľké predstavy opäť nie sú zlé, no iba dovtedy, kým ich máte pod kontrolou. Akonáhle ich necháte ovládať vás a akonáhle stratíte kontakt s prítomnosťou a budete žiť len vo vlastnej hlave v budúcnosti, potom to už rozhodne nie je dobré. Takto si nikdy reálny vzťah nevybudujete.

#5 Nepoznáte svoje vlastné kvality a podceňujete sa

O vlastných kvalitách tu už dnes padla zmienka, no je to celkom podstatná vec, takže si to pripomenieme ešte raz. Muži majú záujem o sebavedomé ženy, ktoré vedia, kde je ich miesto, ktoré poznajú svoje vlastné kvality a nikdy by neklesli pod svoju úroveň. Takže, je čas, aby ste sa prestali podceňovať a zdvihli hlavu hore.

#6 Pretože sa mu nepáčite

Nie je veľmi potrebné vysvetľovať tento bod. Niekedy jednoducho nemôžete mať toho, koho chcete z jediného dôvodu: nepreletela medzi vami tá pravá iskra, chýba akákoľvek chémia, nie je tam žiadna príťažlivosť či city sú len jednostranné. Viem, ťažko sa to počúva, ale čím skôr si to uvedomíte, tým lepšie pre vás.

#7 Pretože si vás jednoducho nezaslúži

A niekedy je to jednoducho tak, že si vás vôbec nezaslúži. Máte rozhodne na viac a máte právo na to byť s niekým, kto vás bude chcieť minimálne tak, ako vy jeho. Takže, ak nemôžete dostať toho muža, ktorého chcete, potom je to zrejme preto, že tam niekde vo svete na vás čaká niečo ešte oveľa lepšie.

unsplash.com

Pozri aj: Toto by si mali prečítať všetky ženy, ktoré tvrdia, že “všetci muži sú rovnakí”

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov