Foto: Photo by Edward Eyer from Pexels

Niekedy je ťažké rozlíšiť to, preto treba venovať pozornosť detailom.

V niektorých ľuďoch dokážete čítať ako v otvorenej knihe, zatiaľ čo o iných nedokážete povedať takmer nič. Aj z toho dôvodu je celkom ťažké rozlíšiť, aké asi boli  niekoho pravé úmysly. Určite si túto otázku kladiete aj v spojení, či sa s vami niekto snaží flirtovať, alebo sa len snaží byť milý a to je všetko. Skúste venovať väčšiu pozornosť týmto malým detailom, a možno prídete na správnu odpoveď.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Hneď vás oboznámi o tom, či je single

Jeden z najzaručenejších spôsobov, ako rozlíšiť, či s vami niekto flirtuje, alebo sa len snaží byť priateľský je to, ako často opakuje, že je single. Pokiaľ to hovorí dosť často, a pokiaľ sa už opýtal aj na váš status, potom je viac než možné, že ide o flirtovanie.

#2 Kladie vám hlboké otázky

Keď sa niekto len snaží byť milý, potom kladie obyčajné otázky a robí všetko preto, aby reč nestála. No vo väčšine prípadov sú to otázky o ničom. Keď však niekto s vami flirtuje, zaujímate ho a chce o vás vedieť viac, tak na rad prídu aj hlbšie otázky o tom, čo radi robíte, aké sú vaše vášne a podobne.

unsplash.com

#3 Keď je pri vás, jeho/jej správanie sa razom mení

Keď si myslíte, že s vami niekto flirtuje, no nie ste si istí, potom skúste odpozorovať, ako sa správa, keď je s vami, a keď je s ostatnými. Usmieva a smeje sa viac keď sa nachádza vo vašej prítomnosti? Dáva vám komplimenty? Stará sa o vás? Potom to môžu byť jasné prejavy flirtovania.

#4 Je veľmi pozorný a aktívny pri konverzácii

Ak človek preukáže veľký záujem o to, čo hovoríte, nech už hovoríte čokoľvek, potom ide o flirt. Je pozorný, snaží sa vás počúvať, a nielen to – pri konverzácií nie je pasívny, to znamená, že sa snaží angažovať v čo najväčšej miere. Kladie vám ďalšie otázky a smeje sa na každom vašom vtipe, ako by ste boli tá najzábavnejšia osoba na svete.

#5 Veľakrát vás žiada o pomoc

Odborníci tvrdia, že ak sa nám niekto páči, hľadáme spôsoby, ako mu ukázať, že je potrebný, a že vždy dokáže „zachrániť deň“. Takže ak si k vám niekto chodí pre rady aj ohľadom tých najmenších a najnepodstatnejších vecí, potom môžete mať istotu, že má o vás záujem.

unsplash.com

#6 Keď vás náhodne stretne, vždy sa s vami porozpráva

Veľakrát, keď stretnete niekoho známeho len tak na ulici, pozdravíte sa a život ide ďalej. No ak s vami niekto flirtuje a má o vás záujem, potom si môžete byť istí, že sa pri vás vždy pristaví a začne sa s vami aspoň na chvíľu rozprávať. Napríklad o tom, ako sa máte, ako ide život a či sa vám darí.

#7 Povie to reč tela

Ďalším zo znakov, ako rozlíšiť, či s vami niekto flirtuje, alebo sa len snaží byť milý, je jeho reč tela, pretože tá o nás vždy prezradí viac, než by sme chceli. Ak má niekto o vás záujem, môže sa napríklad nahnúť dopredu, keď rozprávate, zrkadliť vaše pohyby, alebo má telo a nohy natočené smerom k vám.

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov