Urobte si spolu s nami jeden z najpopulárnejších testov.

Ste zvedaví a chcete sa dozvedieť niečo, čo ukrývate dokonca aj sami pred sebou? Urobte si spolu s nami jednoduchý obrázkový test. Na prvý pohľad pôsobí naozaj milo. Ale aj za milým symbolom sa môže ukrývať nepríjemná skutočnosť. Dokážete odhaliť skrytú vrstvu svojho (najtemnejšieho) ja?

Článok pokračuje pod videom ↓

V psychológii sa obrázkové testy používajú najmä na odhalenie hlbších podprahových emócií. Povedia o nás aj to, čo nechceme. Pomocou nich vyjdú na povrch naše najhlbšie obavy, sny, nádeje, pochybnosti aj utrpenie. Na jednej strane chceme, aby sme na okolie pôsobili čo najpríjemnejším dojmom. No v skutočnosti každý z nás s niečím bojuje. A je na čase to odhaliť. Dnešný test je naozaj jednoduchý. Pozrite sa na obrázok.

truthinsideofyou.org

Čo vás na ňom zaujalo ako prvé? Dievčatko, motýľ, jahoda, lebka alebo stromy? Teraz už len stačí nájsť k vybranému obrázku komentár.

Dievčatko

Vraví sa, že bez ohľadu na to, koľko máme rokov, stále v nás drieme dieťa. Ak vás na obrázku najviac oslovilo práve dievčatko, môže to znamenať, že si z detstva nesiete nejaké nevyriešené veci. Môže to byť trauma, zlé zaobchádzanie či nespracované strachy. Čo bolo bolo. Minulosť je mŕtva. Tak sa jej naozaj nemusíme báť. Ak však máte pocit, že detstvo a vaša minulosť vás ovplyvňuje oveľa viac, než by ste chceli, skúste vyhľadať odborníka.

Motýľ

Motýľ symbolizuje nádej na lepšiu budúcnosť. Nech sa deje čokoľvek, nemali by sme strácať nádej. Tak ako motýľ dokáže vyletieť, aby získal nadhľad, to isté môžete aj vy spraviť so svojím životom. Neidentifikujte sa so zlou situáciou. V skutočnosti sa vás netýka. Len si udržte potrebný nadhľad. Tak nájdete východisko z akejkoľvek situácie.

Jahoda

Je obrovská, však? Ak ste si ako prvú všimli jahodu, znamená to, že na všetko hľadáte odpoveď cez srdce. Kedysi sa verilo, že jahody sú slzy bohyne Venuše. Pravdepodobne ste však zažili toľko sklamaní, že sa bojíte dôverovať ľuďom. Ale vždy sa to dá naučiť. Ľudia nie sú len zlí. V každom z nich sa ukrýva dobro.

Lebka

Len málokto si všimne na tomto obrázku ako prvú lebku. Lebka je súčasťou niečoho väčšieho a ukazuje na váš podvedomý strach zo smrti. Nemusí sa týkať priamo nevyhnutného konca, ktorý skôr či neskôr čaká každého z nás. Pravdepodobne sa bojíte o život svojich blízkych a nie ste pripravení na tak veľkú stratu. Máte však pred sebou veľkú výzvu. Musíte sa naučiť vnímať smrť ako prirodzenú súčasť života. A to je veľká výzva, ktorej čelí nejeden z nás.

Stromy

Stromy sú na prvý pohľad veľmi pozitívne symboly. Ukazujú však nielen na spätosť s prírodou, ale ich korene naznačujú nevyriešené emocionálne problémy. Pravdepodobne neviete riešiť konflikty a radšej ich zametiete pod koberec. Oni tam však ostanú a skôr či neskôr vylezú na povrch. A to vtedy, keď to budte najmenej očakávať.

Veríme, že vám tento test pomôže pracovať so skrytými strachmi. Veď keď sa strachu pozrieme rovno do očí, často prídeme na to, že vôbec nie je reálny. Je to len veľká ilúzia, ktorej bohužiaľ stále veríme. No len my máme šancu to zmeniť.

Pozri aj: TEST: Vec, ktorú uvidíte na tomto obrázku ako prvú vám prezradí, s čím v skutočnosti bojujete

truthinsideofyou
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov