Keď stretneme našu spriaznenú dušu, všetko sa zrazu zmení...

Mnohí z nás veria, že každý má na svete svoju spriaznenú dušu – niekoho, kto bol vytvorený len a len pre neho. A šťastní sú tí, ktorým sa svoju spriaznenú dušu podarí stretnúť. Niekto ju nájde vo svojom kamarátovi, niekto v láske svojho života, iný zas v rodine. Tak či onak, keď ju už raz stretneme, náš svet nikdy nebude taký, ako predtým.

Článok pokračuje pod videom ↓

Začnete byť na danom človeku závislí

Nebudete sa ho vedieť nabažiť. S vašou spriaznenou dušou budete chcieť tráviť všetok čas. Keď nebudete s ňou, bude vám chýbať jej alebo jeho vôňa, jeho slová, jeho dotyky, jednoducho všetko. Doslova sa na vašej spriaznenej duši stanete závislí. Stane sa pre vás drogou, od ktorej neexistuje cesta späť.

Prestanete ho súdiť

Prestanete súdiť jeho ale aj jeho správanie. Budete sa snažiť pochopiť, prečo koná tak, ako koná. Nebudete ho odsudzovať, ba naopak, budete ho podporovať, obraňovať a zastanete sa ho. Pochopíte, že aj on je len skrz – naskrz človek.

unsplash.com

Nájdete pochopenie aj pre ostatných

Nielenže prestanete súdiť vašu spriaznenú dušu, prestanete súdiť aj všetkých ostatných navôkol. Pre svet zrazu nájdete dávno stratené pochopenie. Alebo vás jednoducho prestane zaujímať, čo si kto myslí a čo kto robí, pretože odteraz sa budete pozerať už iba na vás dvoch.

Stanete sa optimistickejším

Keď stretnete vašu spriaznenú dušu, celý svet bude zrazu krajší. Všetci vám prídu milší a ochotnejší, všetko vám príde lepšie a aj vy budete celkovo radostnejší a optimistickejší. Už žiadne sťažovanie sa, nadávanie či hundranie – veď prečo by ste to aj robili, keď svet je taký nádherný?

Život bude vzrušujúcejší

Tento bod veľmi súvisí s tým predchádzajúcim. Nielenže všetko bude zrazu krajšie, celý život sa pre vás zrazu stane vzrušujúcejším. Na každé stretnutie s vašou spriaznenou dušou sa budete neskutočne tešiť. Rovnako sa tak budete tešiť, keď spolu pôjdete na nejakú akciu, výlet alebo oslavu. Všetko vám zrazu príde ako neprebádané územie, ktoré čaká len na vás, aby ste ho objavili.

unsplash.com

Budete sa cítiť sebavedomejšie

Dobrý a správny vzťah – či už založený na láske alebo priateľstve, vám dodá určitú dávku sebavedomia. Odteraz už budete silná osoba, ktorá sa nebojí ničoho, nebojí sa vystupovať na verejnosti a stojí si za svojimi názormi. Po vašom boku bude stáť osoba, ktorá vás má rada presne takého, aký ste, tak načo sa toľko nenávidieť? Nájdete k sebe znova cestu. Už nebudete viac pochybovať.

Budete sa cítiť v bezpečí

Stačí jediné objatie od vašej spriaznenej duše a vy viete, že ste v bezpečí. Pokiaľ sú jeho ruky okolo vášho tela, nemusíte sa ničoho báť. Nič vám nehrozí. Nič sa vám nestane. Kým ste s ním, cítite sa maximálne v bezpečí. Dokáže vás vypočuť, dokáže vás utíšiť, dokáže vám pomôcť. Viete, že je tu vždy pre vás a aj vy ste tu vždy preňho. Kým ste spolu, nič vám nehrozí.

Pozri aj: 6 znamení, že ste konečne našli svoju spriaznenú dušu

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov