foto: Pexels

Stačí jediný pohľad na obrázok a po pár sekundách to vyjde na povrch.

V detstve nás učili o tom, že tajomstvá sú posvätné. Napriek tomu by sme nemali pred rodičmi nič utajiť a o všetkom im povedať. Koniec koncov, otvorenosť a úprimnosť sa „nosia“ v dnešnom svete. Nie je však na škodu nechať si niečo len pre seba. Čo ukrývate vy vo svojom vnútri, o čom okolitý svet nevie?

Článok pokračuje pod videom ↓

V niektorých prípadoch by vás tajomstvo mohlo zachrániť pred nedorozumeniami a nepríjemnosťami. Mnohé tajomstvá totiž môžu byť deštruktívne a ak by ste ich vyslovili nahlas, často by mohli ublížiť ľuďom vo vašom okolí i napriek tomu, že váš úmysel bol ten najlepší. Týka sa to hlavne osobných a citlivých informácií, ktoré by ich strážca nemusel zdieľať so svetom.

Spravte si jednoduchý test na portáli Your Tango, ktorý zistí, aké tajomstvo udržiavate v sebe. Stačí sa pozrieť na obrázok a pozorne si všímať, čo vás na ňom upúta ako prvé.

Ak ste videli harfu

Vaším najväčším tajomstvom je, že ste niekoho podviedli. Zrejme ste boli mladší, alebo ste zažívali svoj prvý partnerský vzťah. V každom prípade už vtedy ste tušili, že to nebolo správne, no predsa ste tomu podľahli. Nejde však o žiadny veľký hriech, každý už raz šliapol vedľa. Ak ste sa z toho poučili a nestalo sa to pravidelnou záležitosťou, pokojne si to naďalej nechajte len pre seba.

Ak ste videli ženu

Ak ste si ženu všimli ako prvú, znamená to, že mnohí o vás nevedia jednu vec, na ktorú nie ste práve najpyšnejší: ukradli ste niečo v obchode. Hoci to znie strašne, o nič nejde! Pravdepodobne ste boli dieťaťom a išlo len o balíček žuvačiek alebo menšiu sladkosť. V tej dobe to vaše prstíčky neustrážili, a tak túžili po danej veci, že sa tomu jednoducho nedalo zabrániť.

Ak ste videli kvety

Upreli ste svoj zrak na kvety? Na prvý pohľad vám to nebude dávať súvis, no vypovedá to o tom, že nie ste zvierací typ. Inak povedané, nerozumiete tým, ktorí majú svojich domácich miláčikov, keďže vám zvieratá nič nehovoria. Jasné, občas predstierate úsmev a pohladkáte psa svojho kamaráta, ale to je všetko, čo ste ochotní spraviť. Podľa vás patria do zoo, a ak by ste si mali vybrať, radšej dáte prednosť rybičkám v akváriu.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov