Foto: Unsplash/Khamkéo Vilaysing

Každé jednotlivé znamenie berie rozchod inak.

Rozchody neznamenajú vždy definitívny koniec. Musíme si nimi prejsť, aby sme si uvedomili, či bez tej druhej osoby dokážeme žiť. Ak si uvedomíme, že vzťah má ešte perspektívu, mali by sme rozmýšľať nad tým, čo tomu druhému dať.

Článok pokračuje pod videom ↓

Jednotlivé znamenia však od veľkolepých návratov očakávajú niečo iné a ich správanie je taktiež úplne odlišné. Portál Thought Catalog preto zostavil krátky zoznam toho, ako to vyzerá, ak sa k vám chcú vrátiť.

Baran

Barani sa rozhodujú nesmierne rýchlo a vo väčšine prípadov im nerobí problém pokračovať vo vzťahu. Ak si uvedomia, že rozchod ľutujú a chcú ďalšiu šancu, povedia vám to priamo. Najskôr si však zistia, či možnosť návratu ešte je, pretože inak by strácali čas.

Býk

S býkmi to je občas ťažké. Odísť zo vzťahu je pre nich náročné a po rozchode žijú len zo spomienok. V prípade, že sa k vám chcú vrátiť, skúsia spomienky presmerovať aj na vás s cieľom, že si uvedomíte o čo ste prišli.

Foto: Unsplash/sarandy westfall

Blíženci

Blíženci svoje „porozchodové“ emócie nedávajú veľmi najavo. Naskočia na vlak plný nových záľub a nekočneného randenia, aby na vás čo najskôr zabudli. Ak sa im to nepodarí a budú sa chcieť vrátiť do vášho starého vzťahu, začnú s vami opätovne flirtovať. V prípade, že im toto správanie neopätujete, budú sa tváriť, že sa ich to vôbec nedotklo. Veď treba mať trochu hrdosti

Rak

Ak si vás rak po rozchode zablokuje na sociálnych sieťach, nečudujte sa. Rozchody prežívajú naozaj ťažko a jediné, čo potrebujú, je čas. Po nejakom čase vás začnú opäť sledovať a dajú o sebe vedieť formou interakcií na sociálnych sieťach. Ďalší krok však neurobia a nechajú to na vás.

Lev

O levoch je známe, že ich hrdosť im nedovoľuje vrátiť sa do predošlých vzťahov. Výnimočne sa však stane, že o vzťah prísť nechcú a rozchod pre nich nebol definitívny. V tomto prípade začnú robiť všetko pre to, aby ste žiarlili. Podľa ich logiky by ste sa im potom mali ozvať a prosiť o ďalšiu šancu.

Panna

Panny sa zvyknú na minulé vzťahy pozerať ako na ponaučenie. Ak si po dlhej analýze uvedomia, že o vás nechcú prísť, začnú sa objavovať na miestach, o ktorých sú presvedčené, že tam budete. Prekvapia vás výzorom, ktorý bude o niečo lepší ako ten, na ktorý ste boli vo vzťahu zvyknutý. Budú robiť všetko pre to, aby s vami nadviazali nevinnú konverzáciu a opäť sa vám dostali do mysle.

Váhy

Otázku „Ostaneme aspoň priatelia?“ môžeme po rozchode počuť najmä z úst váh. Hoci sa s nimi stretávať nechcete, váhy si to stále dokážu zorganizovať tak, aby ste sa stretli. Najčastejšie za to môžu vaši spoloční známi. Ak sa so svojím bývalým partnerom začnete stretávať častejšie, je to spôsobené tým, že sa snaží zistiť, či má ešte možnosť.

Foto: Unsplash/Candy Goode

Škorpión

So škorpiónmi to je pomerne jednoduché. Ich cieľom je zaujať vás prostredníctvom príťažlivých príspevkoch na sociálnych sieťach, prostredníctvom ktorých sa vám snažia ukázať, o čo ste prišli. Tak ako panny, tak aj škorpióny sa snažia dosiahnuť to, aby sa vám dostali do mysle.

Strelec

Strelci rozchody veľmi neriešia. Toto však platí len do chvíle, kým sa nedozvedia, že sa stretávate s niekým iným. Začnú sa zamýšľať a pravdepodobne si uvedomia, že im chýbate. Následne vás niekam pozvú a veľmi nenápadne začnú zisťovať, či sa s niekým stretávate.

Kozorožec

Kozorožci majú tendenciu akceptovať rozchod. To ale to neznamená, že sa nebudú snažiť dať opäť dokopy, ak je to to, čo skutočne chcú. Ak má váš kozorožec v úmysle skúsiť to znova, počká primeraný čas a bude rešpektovať váš priestor. Nakoniec sa však spýta, či nemáte záujem stretnúť sa.

Vodnár

Aj vodnár vám dá po rozchode čas, no neskôr sa opäť objaví vo vašom živote. Začne to nenápadnými rozhovormi, z ktorých dokáže zistiť, či má u vás ešte šancu. Ak vycíti, že áno, bude sa snažiť posúdiť, či ešte existuje šanca, že to bude dobre fungovať.

Ryby

Ryby majú tendenciu romantizovať svoje minulé vzťahy – aj keď by nemali. Obzerajú sa za všetkými úžasnými chvíľami, ktoré ste zdieľali, a nemôžu si pomôcť, ale myslia si, že by ste mali dať veciam ďalšiu šancu. Ak s vami chcú znova skúsiť vzťah, pošlú vám veci, ktoré vám ich pripomínajú. Ich cieľom je pripomenúť vám, že im na vás stále záleží.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov