Foto: Unplash/Nijwam Swargiary

Tieto znamenia si chránia svoje srdce po rozchode najviac.

Prežiť zlomené srdce je pre niekoho extrémne náročná vec. Viacerí z nás sa s tým vyrovnávajú po svojom. U každého to však trvá iný čas. Portál Thought Catalog vytvoril rebríček znamení podľa toho, ktoré z nich má najväčší problém vyrovnať sa so zradou a opäť niekomu dôverovať. 

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Býk (20. apríl – 20. máj)

Akonáhle sa zamilujete, tak zostanete zamilovaný navždy. Ste verní a snažíte sa, aby sa nikdy nič nezmenilo. Dúfate, že všetko zostane už navždy rovnaké. Máte sklon nechať svoje pocity a emócie, aby vám ovládali vašu hlavu. Vždy ste verili na pravú lásku a akonáhle vám niekto zlomí srdce, trvá vám neskutočne dlho (ak vôbec niekedy), kým si niekoho opäť pripustíte k telu a dovolíte mu, aby vás miloval. Svoje srdce si chránite zo všetkých znamení najviac.

#2 Kozorožec (22. december – 19. január)

Príliš si vyčítate, ak vám niekto zlomí srdce alebo ukončí vzťah. Začnete byť posadnutí snahou prísť na to, ako ste mohli zabrániť koncu, a čo ste mohli zmeniť. Trvá vám neskutočne dlho, kým si opäť kohokoľvek pustíte do svojho života. Neustále zvažujete možnosť, že to skončí rovnako zle. Analyzujete každý jeden detail toho, ako ste tomu mohli zabrániť. Preto svoje srdce chránite a nedovolíte, aby len tak niekomu dôverovalo.

Foto: Unsplash/
Christian Erfurt

#3 Lev (23. júl – 22. august)

Možno chcete byť stredobodom všetkej pozornosti, ale ak niekomu odovzdáte svoje srdce, stane sa vašim stredobodom vesmíru on. Keď váš vzťah skončí, môžete sa tváriť, že ste sa posunuli ďalej, avšak v skutočnosti vám to trvá omnoho dlhšie. Dlho sa držíte minulosti, aj keď ostatní si myslia, že ste sa už dávno posunuli ďalej. Svoje srdce si chránite, pretože koniec vás až príliš zranil, Nenávidíte sa neustále zaoberať takýmito vecami.

#4 Škorpión (23. október – 21. november)

Patríte medzi tie najcitlivejšie znamenia a je pre vás najťažšie sa do niekoho zamilovať. Keď niekto zlomí vaše srdce, držíte až príliš dlho v sebe všetky pocity. Predstierate, že ste v poriadku, ale jediná vec, na ktorú myslíte je vaše zlomené srdce. Neriešite vaše emócie, pretože viete, aké ťažké je to pre vás prekonať. Chránite si svoje srdce a máte tendenciu zostať zamilovaný do svojej prvej lásky.

#5 Vodnár (20. január – 18. február)

Máte povesť, vďaka ktorej majú iný ľudia problém dostať sa do vašej blízkosti. Málokedy sa stane, že k sebe niekoho pustíte, pretože ak odíde, emočne vás to zničí. Dokážete vynikajúco odvrátiť pozornosť a pokúšate sa ísť ďalej, ale ste si vedomí toho, že k zlomenému srdcu môže dôjsť viackrát za život. Potrebujete čas, ale nakoniec sa niekomu otvoríte a dovolíte mu, aby vás miloval.

#6 Ryba (19. február – 20. marec)

Patríte medzi emotívne znamenia a ste ochotní prežiť každý jeden pocit iba preto, aby ste nikdy nezažili zlomené srdce. Ste veľmi zraniteľní a pripúšťate si, že najlepším spôsobom, ako prekonať zlomené srdce, je vyrovnať sa s ním. Ste odhodlaní a uvedomujete si, že sa musíte stotožniť s akýmikoľvek pocitmi, ktoré by vaše srdce mohlo pociťovať. Snažíte sa ho  chrániť, ale láske sa dokážete otvoriť skôr ako ostatné znamenia.

#7 Panna (23. august – 22. september)

Svoje pocity by ste radšej udržali v bezpečí, ako by ste ich mali dať prvému človeku, o ktorom si myslíte, že je pre vás ten pravý. Emocionálne sa neangažujete v malých hádkach, pretože sa skutočnej lásky bojíte. Máte strach z toho, že ak niekto spozná vaše pravé ja, tak odíde. Preto máte tendenciu ukončiť veci čo najskôr. Svoje ego môžete občas chrániť o niečo viac ako vlastné srdce.

#8 Váhy ( 23. september – 22. október)

Väčšina ľudí si praje, aby mali váš rozhľad, čo sa týka rozchodov. Skôr sa zameriavate na pozitíva toho, prečo sa váš vzťah skončil. Bolesť konca pociťujete, ale vo svojom živote pokračujete ďalej bez toho, aby vás to nejako ovplyvnilo. Mnoho ľudí túto vašu schopnosť obdivuje.

Foto: Unsplash/Peter Conlan

#9 Rak (21. jún – 22. júl)

Ste zrelí, čo sa týka záležitostí srdca, pretože začiatky a konce vzťahov vnímate ako prirodzenú súčasť života a nenecháte sa tým zmiasť. Je to pre vás súčasť života a nie celý váš život. Iní vás môžu považovať za chladných, avšak vy máte silnú vôľu a viete, že srdcové záležitosti by nemali ovplyvňovať váš úsudok. Srdce nechávate otvorené láske a viete, že zlomenému srdcu sa nedá ubrániť.

#10 Baran (21. marec – 19. apríl)

Ste tak vášniví a nadšení, že hneď sa hrniete do vzťahov, ak stretnete niekoho, kto sa vám páči. Koniec je pre vás ťažký, ale ste dosť vyspelí na to, aby ste si uvedomili, že veci nefungujú z nejakého dôvodu. Pomáha vám to priblížiť sa k tomu, čo je pre vás najlepšie, takže láske ostávate otvorení, ak si vás nájde. Neustále sa vraciate k tým, ktorí živia vašu dušu.

#11 Strelec (22. november – 21. december)

Rozchod je niečo, čím sa nenecháte uniesť. Rozčuľuje vás to, ale viete, že je rozumné ísť ďalej a nechcete, aby vás to ovládalo. Patríte k bezstarostným ľuďom a radšej trávite čas so svojimi priateľmi, aby vás to nebolelo príliš. Je ľahké ísť ďalej, ak sa zameriate na pozitíva konca vzťahu. Ste tak otvorení láske, ktorá na vás niekde čaká.

#12 Blíženci (21. máj – 20. jún)

Svoje srdce si zo všetkých znamení chránite najmenej, pretože koniec vzťahov zvládate najlepšie. Namiesto plaču a posadnutosti minulými zlyhaniami sa radšej sústredíte na dobré veci vo vašom živote. Spravidla nepreferujete vážne vzťahy, pretože si myslíte, že to má zásadný vplyv na vašu slobodu. Prechod z jedného vzťahu do druhého je pre vás celkom jednoduchý.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov