To, čo chcú muži, sa až tak veľmi nelíši od toho, čo chcú ženy.

Väčšina ľudí má v hlave zafixované len jedno: že muži chcú od žien iba sex a dobrú večeru. Tieto klišé sa šíria dennodenne svetom, no pravda je niekde úplne inde. Aj muži vedia byť citlivé stvorenia a vo vzťahu chcú od svojej partnerky oveľa viac, než len tie dve spomínané veci.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Žiadne scénky

Áno, každý má právo raz za čas stratiť nervy a poriadne sa nahnevať, ale to neznamená, že musíte robiť opakované scénky na verejnosti alebo pred priateľmi. Radšej si to skúste vydiskutovať doma medzi štyrmi očami.

#2 Romantické gestá

Zdá sa, že medzi mužmi a ženami nie je až taký veľký rozdiel. Aj oni majú radi rôzne drobné darčeky. Aj oni radi počúvajú lichôtky. Aj oni chcú počuť povzbudivé slová. A má to na nich presne taký istý účinok, ako na ženy.

#3 Úprimnosť

V žiadnom vzťahu by nemali byť klamstvá. A tak, ako ženy vyžadujú úprimnosť a poctivosť od mužov, rovnako muži to vyžadujú od svojich partneriek. Je to vzájomné. Pretože len vzťah založený na úprimnosti a vzájomnej dôvere dokáže prežiť.

unsplash.com

#4 Ticho a čas pre seba

Áno, pár riadkov vyššie sa hovorilo, že komunikácia je vo vzťahu veľmi dôležitá, to je pravda. Ale rovnako je dôležité aj ticho či čas iba pre seba – bez toho druhého. Každý potrebuje dobiť svoje baterky alebo byť ponorený do svojich myšlienok, tak aby ho nikto iný nevyrušoval.

#5 Vtipy

Muži majú radi, ak ich ženy rozosmievajú. Ak ich vedia zabaviť. Ak vedia povedať alebo urobiť niečo, čím im vyčaria úsmev na tvári. A nielen to. Muži hlavne hľadajú niekoho, kto sa zasmeje aj ich hlúpym vtipom, niekoho, kto je otvorený všetkým tým bláznovstvám, ktoré vymyslia.

#6 Počúvanie, čo vlastne hovoria

Pre mužov je niekedy rozprávanie ako nočná mora. Ak sa niečo stane, takmer vždy sa stiahnu a uzavrú do seba. A práve v takýchto situáciách nechcú, aby ste na nich tlačili, ale práve naopak. Nechajte ich, nech sa sami rozrozprávajú a potom ich počúvajte, čo sa vlastne snažia povedať.

#7 Žiadne hry

Muži nemajú radi, ak sa s nimi ženy hrajú. Ženy sa väčšinou hrajú na nedostupné, ale v mnohých prípadoch im to vôbec nepomôže, kvôli tomu, že mužov po čase takéto ženské hry prestávajú baviť a idú si po svojom.

Koniec koncov, každý vzťah je komplikovaný, to áno, ale všetci chcú iba jedno: aby ich niekto miloval, bol k nim úprimný a bol tým jasným svetlom na konci tmavého tunela.

unsplash.com

Pozri aj: Už vám nikto neodolá. Zmeňte týchto 13 maličkostí ešte dnes a okamžite budete pôsobiť oveľa atraktívnejšie

simplecapacity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov