Zdroj: Pexels

Niektorí to majú pri hľadaní lásky náročnejšie.

Každý si zaslúži prežiť skutočnú a bezpodmienečnú lásku. Nájsť svoju spriaznenú dušu nie je jednoduché, a niekedy si to vyžaduje vyjsť zo svojej ulity a opustiť komfortnú zónu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Collective World popísal 4 znamenia zverokruhu, ktoré na to, aby stretli svoju spriaznenú dušu, musia prejaviť viac iniciatívy a zariskovať. Patríte k nim aj vy?

Býk

V živote ste si vytvorili svoj pohodlný priestor, ktorý považujete za najbezpečnejšie miesto, a preto dlho váhate, kým sa ho rozhodnete opustiť. Aj vy si však zaslúžite plnohodnotný vzťah a jediný spôsob, ako nájsť svoju spriaznenú dušu, je prevziať iniciatívu. Nemôžete očakávať, že si vás láska nájde sama, najmä keď väčšinu času trávite vo vlastnej bubline a vyhýbate sa ľuďom. Aj keď sa ich desíte osloviť, začať s nimi konverzovať, či pozvať ich von, je cesta, ako sa presadiť a nenechať si ujsť zaujímavé príležitosti na spoznanie svojej spriaznenej duše.

Zdroj: Pexels

Rak

Máte tendenciu potláčať a ukrývať svoje emócie pred okolitým svetom. Často sa snažíte predstierať, že vám na niečom záleží menej, než tomu v skutočnosti je. Ak však túžite po láske, toto nie je tá správna cesta. Musíte nájsť odvahu a zariskovať, byť dostatočne otvorení a úprimní, ukázať druhým ľuďom, že aj vám na nich záleží a nie je to len jednostranné. A to aj v prípade, ak v hĺbke duše dúfate, že druhá strana prevezme iniciatívu a v konečnom dôsledku bude tá, ktorá vo vašom vzťahu urobí tie najhlavnejšie kroky.

Kozorožec

V živote preferujete konzistentnosť a rutinu, preto nemáte potrebu odchyľovať sa od vopred nastaveného plánu, ktorý vám vyhovuje. Ak však chcete nájsť svoju spriaznenú dušu, musíte viac riskovať. Dajte zelenú nečakaným príležitostiam a zmierte sa aj s prípadným porušením svojho rozvrhu na poslednú chvíľu. Buďte otvorení zmenám a láske, v opačnom prípade sa môžete pripraviť o veľa úžasných vecí.

Zdroj: Pexels

Panna

Ste zvyknutí robiť veci v rámci svojich zabehnutých koľají, pretože máte pocit, že to viete najlepšie. Predstava, že by ste sa mali odkloniť od niečoho, o čom viete, že funguje, je pre vás pravdepodobne nadmieru desivá. Ak však chcete nájsť svoju spriaznenú dušu, bude potrebné tento prístup zmeniť. Zabudnite na plánovanie každého slova, ktoré poviete. Nebojte sa úprimnosti, ktorá vychádza priamo z vášho srdca. Nie je žiadnou hanbou občas vysloviť aj niečo nesprávne, alebo dať najavo, že vám na niečom veľmi záleží.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov