Niekedy sa nočná mora môže pretaviť do skutočnosti. Predstavte si, že by ste pristihli vášho partnera s inou v posteli. Alebo si to radšej nepredstavujte! Nemusí to totiž to dobre dopadnúť...

Dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým sa nerozbije. Dovtedy môžete podvádzať, kým sa o tom nedozvie partner či partnerka. A to nie je nikdy príjemné…

Článok pokračuje pod videom ↓

Viaceré ženy na webovej stránke Reddit prezradili, ako zareagovali na neveru partnera. Niekedy potrebovali poriadneho panáka. Niekedy plakali. Niekedy sa smiali a niekedy robili oboje naraz. Pretože nevera, tá sa nikdy nedá len tak ľahko spracovať!

#1 Dala som si sedem panákov Jacka Danielsa a potom som ho skopala zo schodov. Bolo to najlepšie rozhodnutie môjho života!


#2 Vrazila som mu jednu do ksichtu. Myslím, že má stále na tvári jazvu od diamantového prsteňa, ktorý mi daroval.


#3  Prišla som ho navštíviť do väzenia. A to len preto, aby som sa mu vysmiala a pripomenula mu, že karma je naozaj sviňa. Bývalý partner ma podvádzal, ona ostala tehotná a on išiel do väzenia.  Všetko sa mu to pekne vrátilo!


#4 Podviedol ma niekoľkokrát. Prvýkrát som zapichla nôž do stola. Druhýkrát som po ňom hodila jeho telefón. A tretíkrát ma podviedol práve vtedy, keď mi zomrela mama. Bolo som na tom veľmi zle a strašne som schudla.


#5 Prihlásila som sa do jeho účtu na Facebooku a zverejnila som fotografiu, na ktorej má v zadku poriadne dildo. Jeho mama je extrémne homofóbna. Som si istá, že ju to potešilo. Po zverejnení som mu zmenila email aj prihlasovacie údaje, aby sa tam nemohol dostať.

Unsplash.com/William Iven

#6 Vykopla som mu čelné sklo na aute a dolámala som si všetky akrylové nechty. Bola som úplne v amoku. Všetci si pamätajú na tú noc, pretože som ho naháňala po celom meste na vysokých platformách. Ach, tie sladké deväťdesiate roky!


#7 Úplne ma to zničilo. Zničila som všetky pohľadnice, ktoré som mu vlastnoručne vyrobila, nahádzala som si všetky veci do auta, ukradla som všetky naše 4 fretky a dala si viac liekov na upokojenie, než je prípustné. Nakoniec som strávila príjemný víkened na relaxačnom pobyte neďaleko môjho rodného mesta. Musela som sa dať dokopy.


#8 Plakala som dva mesiace vkuse. Každý jeden deň. V sprche, v škole, cestou domov, pri zaspávaní. Potrebovala som to zo seba dostať.


#9 Očervenela som od zlosti, no ovládala som sa. „Skončili sme,“ oznámila som mu, vyhodila som ho z domu a poslala naspäť k jeho mame. Je lúzer. Ja som sa dokázala pohnúť dopredu.

Unsplash.com/Chad Madden

#10 Úplnou náhodou som si prečítala všetky sexistické správy, ktoré si vymieňal s jednou z mojich kamarátok. Hodila som doňho telefón a žiadala ho o vysvetlenie. Samozrejme mi nemal k tomu čo povedať.


#11 Ostala som v čudesnom režime autopilota. „Okamžite vypadni, už ťa viac nechcem vidieť,“ niečo po mne jačal, ale vôbec som to neregistrovala. Smútok, slzy a beznádej sa dostavili až na druhý deň.


#12 Bola som hnusná. Plánovala som sa s ním rozísť, no keď som zistila, že ma podvádza, naozaj ma to naštvalo. Vrátila som mu všetky veci, no zabudla som mu k Play Station pribaliť káble. Poškriabala som mu všetky CD-čka. Potom som si s ním dohodla stretnutie s tým, že sa potrebujeme spolu porozprávať. Poslala som ho na naozaj prečudesné miesto, vzdialené od nás 2,5 hodiny cesty vlakom. Samozrejme som tam neprišla. Normálne som celkom milá. Ale keď som zlá, naozaj v tom vynikám!

Unsplash.com/James Forbes

#13 Dodnes si pamätám bolesť. Nielen fyzickú, ale i psychickú. Naozaj som trpela.


#14 To, že ma manžel podvádzal, som zistila až po jeho smrti. Úplne ma to zložilo. No nemohla som o tom nikomu povedať. Nechcela som, aby niekto o ňom začal premýšľať negatívnym spôsobom.


#15 O druhej v noci som vybehla bosá na ulicu. Kričala som, plakala, behala po uliciach. Samozrejme, že sa mi ospravedlňoval, ale už bolo neskoro…

Veríme, že sa nikdy nebudete musieť inšpirovať  žiadnym z týchto scenárov! Treba veriť, že každému sa všetko raz vráti…

Pozri aj: Sledovanie pornografie či sexting – muži a ženy majú extrémne rozdielne názory na to, čo sa za neveru považuje a čo nie

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov