Je vám týchto 8 znamení známych?

Ako sa často hovorí, láska do našich život veľakrát prichádza vtedy, keď to čakáme najmenej. Pravdou však je aj to, že človek, ktorý je senzitívny a emocionálne založený, dokáže príchod lásky zacítiť už vopred. Váš život zrazu jednoducho začne byť popretkávaný udalosťami, ktoré smerujú len k jednému – už čoskoro spoznáte lásku, akú ste doteraz nezažili.

Článok pokračuje pod videom ↓

A o ktorých 8 znameniach to hovoríme?

Často sa vám sníva o láske

Možno si nepamätáte celé sny alebo udalosti, ktoré sa v nich odohrali, no už dlhšiu dobu sa budíte s krásnym pocitom, za ktorý vďačíte tomu, že viete, že sa vám snívalo niečo naozaj nádherné.

Cítite potrebu zmeniť sa k lepšiemu

Je to nevysvetliteľný pocit, akési nutkanie stať sa lepším a krajším človekom. Ženy to napríklad môžu pociťovať ako potrebu oživiť svoj účes či farbu vlasov, muži to môžu poňať ako obmenu svojho šatníka. Jednoducho cítite, že prichádza niečo, čo si zaslúži, aby ste boli v top forme.

Photo by Soroush Karimi on Unsplash

Zrazu si uvedomíte zmysel alebo hlavný cieľ vášho života

Možno ste sa už dlhší čas trápili v práci, ktorá vás ubíjala alebo ste sa nevedeli rozhodnúť, akú školu si vybrať. Zrazu však máte vo všetkom jasno, ste plní nadšenia a energiu by ste mohli pokojne rozdávať. Aj tieto emócie pochádzajú z toho, že podvedome cítite, že prichádza niečo krásne.

Zrazu vidíte lásku všade vôkol seba

Možno ste predtým neboli práve nejaká “citlivka”, no zrazu vidíte lásku naozaj všade. Usmievate sa, keď oproti vám idú mladí zaľúbenci a srdce vám poskočí od radosti, keď v autobuse uvidíte starší manželský pár držiaci sa za ruky. Láska je zrazu jednoducho všade.

pixabay.com

Zrazu viete, koho by ste chceli mať po svojom boku

Doteraz ste to totiž netušili. Bolo vám jedno, aké vlastnosti bude dotyčná osoba mať, ako bude vyzerať či koľko bude mať rokov. Zrazu sa vám však v mysli a v srdci sformovala presná predstava vášho ideálneho partnera. Čo to znamená? Že už onedlho ho skutočne stretnete.

Otvoríte sa novým možnostiam

Tento bod sa týka predovšetkým ľudí, ktorí uprednostňujú skôr samotu. Zrazu však máte nutkanie “zalarmovať” viacerých priateľov a vyraziť si von, alebo podniknúť nejaký dobrodružný roadtrip. Akoby ste si cítili, že “tam vonku” na vás niečo, alebo lepšie povedané niekto, čaká.

pexels.com

Ste plní životného elánu

Možno máte za sebou ťažké životné obdobie alebo jednoducho obdobie, ktoré bolo akési “vlažné”, ničím výnimočné. Zrazu však máte pocit, akoby do vás niekto nalial neuveriteľné množstvo energie a vy ani neviete, čo s ňou.

Konečne vám do seba všetko zapadlo

Konečne rozumiete tomu, čo vám mali všetky predošlé životné lekcie priniesť do života. Bolestivé skúsenosti, o ktorých zmysle ste predtým dookola premýšľali, sú vám teraz absolútne jasné. A ste za ne vďační, pretože vás priviedli až sem. Práve sem. Na miesto, kde už onedlho stretnete lásku svojho života.

Pozri aj: Tieto signály vám vyšle vaše telo, ak je to „tá pravá“ láska

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov