Toho „pravého“ alebo tú „pravú“ dokáže spoznať nielen naše srdce, ale aj naše telo. Aké príznaky vykazuje v prípade, keď nájdete svoju chýbajúcu polovičku?

Nemôžeme síce prísť k doktorovi na prehliadku s tým, aby posúdil, či je náš súčasný partner pre nás ten pravý, avšak naše telo samo vysiela signály, ktoré nám o správnosti výberu nášho partnera môžu veľa napovedať. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Aké prejavy teda môžete spozorovať na vašom tele v prípade, ak ste narazili na pravú lásku?

Hrejivý pocit

Napĺňa vás hrejivý pocit a cítite sa byť otvorení, keď ste pri ňom či pri nej. Pocity chladu a uzavretia sú výstražným znakom, že by ste mali vo vzťahu zaradiť spiatočku. V zdravom vzťahu by sme totiž takéto pocity nemali vôbec cítiť. Naopak, zdravý vzťah má byť plný svetla a vrelosti.

Optimizmus

Depresia a pocity smútku určite nie sú známkou dobrého vzťahu. Ak sa však vďaka vzťahu cítite šťastnejšie a viac optimisticky naladení ako inokedy, môže to byť tým, že ste vo vzťahu s tou pravou osobou.

pexels.com

Motivácia

Možnosť byť s danou osobou vás napĺňa pozitívnymi vibráciami a motivuje vás k produktivite, či k zvládnutiu akejkoľvek výzvy, ktorá pred vami stojí. Správny partner by vám nemal vysávať energiu a spomaľovať váš rast, ale naopak, mal by vás v ňom podporovať.

Byť sám sebou

Cítite sa absolútne komfortne v jeho alebo jej blízkosti a nemáte potrebu nič predstierať, či hrať sa na niečo, čo v skutočnosti nie ste. Váš ideálny partner vás totiž nikdy nebude odsudzovať zato, že budete sami sebou.

Vôňa

Hovorí sa, že čuch je najsilnejším zo všetkých piatich zmyslov. Ak vo vás vôňa partnera prebúdza pocity lásky, je to silný znak toho, že sa vo vašom živote vyskytuje niekto, koho sa oplatí si v ňom aj udržať.

pexels.com

Zdravie

Prítomnosť toho správneho partnera vo vašom živote vás povzbudzuje k voľbe zdravšieho životného štýlu a snahe byť tou najlepšou verziou seba samého.

Intuícia

Vaša intuícia vám dokáže silno napovedať, či je váš súčasný partner ten, s ktorým stojí za to stráviť možno aj zvyšok života. Riadiť sa intuíciou síce nie je zrovna vedecký prístup, avšak niekedy je dôležité sa spoľahnúť práve na svoj šiesty zmysel a počúvať, čo nám hovorí náš vnútorný hlas.

Empatia

Ak niekoho naozaj milujete, pociťujete voči nemu silnú empatiu. Čo zraní druhého, zraní aj vás. Ak je váš partner ten „vyvolený“, nedokážete zniesť, ak je skľúčený a niečo ho trápi. Smútok partnera pociťujete až do takej miery, že vás to fyzicky ovplyvňuje.

pexels.com

Túlenie

S tým „pravým“ cítime silné prepojenie počas vzájomného túlenia a maznania sa. Maznanie je medzi partnermi veľmi intímnou záležitosťou, a v prípade, ak sa počas neho cítime uvoľnene a príjemne, je to jasným znakom, že je to pre nás ten pravý.

Pokoj

Prítomnosť milovanej osoby na naše telo pôsobí upokojujúco a cítime sa vďaka tomu oveľa viac zrelaxovaní a pokojní. Tieto fyzické prejavy tela sú jasným znakom toho, že práve vy tvoríte pár, ktorý čaká pekná spoločná budúcnosť.

Potreba

Pociťujete fyzickú potrebu byť neustále v jeho prítomnosti. Emócie zapríčiňujú taktiež fyzické reakcie, a preto ak s ním zrovna nie ste, pociťujete túžbu byť s ním nielen vo svojom srdci a v mysli, ale aj v jeho bezprostrednej fyzickej blízkosti.

pexels.com

Pozri aj: TÝCHTO 25 ZLOZVYKOV MÔŽE ZA ROZPAD VÄČŠINY VZŤAHOV. AK MÔŽETE, VYVARUJTE SA IM

psych.sk (Kristína Horniaková), rebelcircus
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov