Foto: Pexels

Ak nenávidíte romantiku, v tomto popise sa nájdete.

Romantika je niečo, čo môže byť pre mnohých ľudí veľmi subjektívne. Pre niekoho je romantické romantická večera pri sviečkach, pre iného to môže byť spoločný výlet do prírody. Ale ako viete, či ste skutočne neromantickým človekom?

Článok pokračuje pod videom ↓

Povedzme si 7 znamení, ktoré naznačujú, že romantika naozaj nie je vašou silnou stránkou.

1. Pohľad na kvety a plyšové hračky u vás vyvoláva alergiu

Pre väčšinu ľudí sú kvety a plyšové hračky symbolmi lásky a náklonnosti. Ak sa vám tieto predmety zdajú úplne zbytočné a nechápete ich význam, je veľmi pravdepodobné, že ste neromantickým človekom. Namiesto toho dávate prednosť praktickejším darom alebo dokonca žiadnym darom.

2. Valentín pre vás nemá žiadny význam

Valentín je sviatok oslavujúci lásku a páry po celom svete sa snažia tento deň prežiť čo najromantickejšie. Ak pre vás tento sviatok nemá žiadny význam a považujete ho za komerčnú záležitosť, môže to byť ďalším znakom, že ste neromantickým človekom.

3. Romantické filmy sú pre vás utrpenie

Niektorí ľudia milujú romantické filmy a dokážu sa pri nich rozplakať alebo sa nadchnúť pre príbeh lásky. Ak ste na strane tých, ktorí tieto filmy považujú za nudné a nezaujímavé, je veľmi pravdepodobné, že ste neromantickým človekom.

Pexels

4. Slová „milujem ťa“ sú pre vás tabu

Pre mnohých ľudí je dôležité počuť od svojho partnera slová „milujem ťa“. Ak máte problém tieto slová povedať alebo ich dokonca považujete za zbytočné a nepotrebné, môže to byť znakom vášho neromantického charakteru.

5. Pohľady do očí sú vašou nočnou morou

Intenzívne pohľady do očí sú pre mnohých symbolom hlbokého citového spojenia. Ak sa vyhýbate takýmto momentom a radšej upierate zrak niekam inam, je to ďalší znak, že romantika nie je vašou šálkou kávy.

6. Výročia a dôležité dátumy pre vás nemajú žiadny význam

Mnoho párov si rado pripomína svoje výročie alebo dátum prvého stretnutia. Ak ste človekom, ktorému tieto dátumy nič nehovoria a nevidíte dôvod na ich oslavu, môže to byť ďalší znak vášho neromantického postoja.

7. Spoločný čas trávite radšej s elektronikou, ako s partnerom

Kvalitný spoločný čas s partnerom je pre mnohých veľmi dôležitý a romantický. Ak radšej trávite svoj voľný čas s mobilom, počítačom alebo televízorom, môže to tiež naznačovať váš neromantický charakter.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov