Foto: pexels.com

Tieto veci vám nikdy nepovedia.

Žijeme vo svete, kedy sa informácie šíria rýchlosťou svetla — a tie o druhých ľuďoch ešte o čosi rýchlejšie. Práve preto by si mal každý z nás dávať pozor na to, aké informácie o sebe zdieľa verejne — či už na sociálnych sieťach, alebo pred inými ľuďmi. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Your Tango spísal zoznam 7 vecí, ktoré o sebe tie najinteligentnejšie ženy nikdy nehovoria. 

#1 Neupozorňujú na svoje nedostatky

Neexistuje ženské telo, ktoré by bolo dokonalé, rovnako ako neexistuje žena, ktorá by na sebe nechcela nič zmeniť. Inteligentné a sebavedomé ženy ale o tomto verejne nehovoria — vedia totiž, že by to bolo doslova lepom na ľudí, ktorí sa živia negativitou. Radšej preto upozorňujú na svoje prednosti. 

#2 Problémy vo vzťahu

Na celom svete neexistuje jediný vzťah, ktorý by bol 24/7 bezproblémový. V každom jednom sa občas vyskytne nejaká hádka či nezhoda, avšak je to úplne prirodzené a ide o niečo, čo vzťah posúva dopredu. Samozrejme ale treba vedieť rozlišovať medzi zdravou nezhodou a toxickými vzorcami. 

#3 Príliš veľa informácií o svojom ex

Veľa ľudí sa po rozchode cíti zranene, avšak verejne “haniť” svojich ex nie je riešením. Samozrejme o sebe môžete dať vedieť, že ste single — možno vám to otvorí nové možnosti — no rozoberať detaily daného vzťahu na verejnosť nepatrí. 

#4 Že niekto mohol urobiť niečo lepšie

Či už pri organizovaní nejakej oslavy alebo v práci — tie najchytrejšie ženy vždy vychádzajú z predpokladu, že každý dáva do všetkého maximum. A aj keď v kútiku duše tušia, že ony by to možno spravili lepšie, nikdy nebudú nikoho verejne haniť alebo ponižovať tým, že mu budú niečo vyčítať aj keď vedia, ako veľmi sa snažil. 

Image by Florin Radu from Pixabay

#5 Že stále myslia na svojho ex

Každý sa raz sklame v láske. Tieto ženy ale vedia, že ak o tom budú 24/7 každému hovoriť, stratenú lásku im to neprinavráti. Buď hovoria o svojom sklamaní len so svojimi najbližšími, alebo s terapeutom — teda s ľuďmi, ktorí im dokážu nejakým spôsobom reálne pomôcť. 

#6 Koľko zarábajú

Peniaze sú vždy veľmi chúlostivou témou a môžu vyvolať celú zmes pocitov — od sklamania, cez závisť a porovnávanie, dokonca až po hnev. Samozrejme, ak pracujete tvrdo, máte plné právo míňať svoje peniaze ako chcete, a aj sa tým pochváliť. Len si pritom dajte pozor, aby vám niektorí ľudia nezávideli natoľko, že urobia všetko preto, aby vám vašu radosť prekazili. 

#7 Nevyžiadané názory

Tie najinteligentnejšie ženy vedia, že ak ich niekto o ich názor nepožiada, jednoducho si ho majú nechať pre seba. Navyše, mimoriadne opatrné sú aj pri vyžiadaných názoroch, a to keď sa týkajú rodiny alebo partnerov svojich najbližších. Vedia totiž, že ak sa ich niekto opýta napr. na názor na partnera v hneve, a oni by povedali pravdu, ak sa s ním daná osoba udobrí, mohli by prísť o priateľku. Jednoducho sa riadia heslom, nech sa každý riadi svojím vlastným úsudkom. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov