Ktorí ľudia v miestnosti vyzerajú najmenej dôveryhodne?

Tento článok bude celkom iný, než tie ostatné. Nie je založený na vedeckých analýzach, štúdiách a poznatkoch. Práve naopak. Celý je postavený na subjektívnych názoroch a pozorovaní. Ráno som si sadla do kaviarne a s otvorenými očami som pozorovala ľudí okolo seba. Ktorí mi prišli ako podozriví? Ktorým ľuďom by som neverila? Tu je môj výsledok.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ľudia, ktorí pískajú

Pískate si pri práci? Väčšinou nie. Prečo potom niektorí pískajú? Čo sa snažia skryť? Aký zločin spáchali? Čo urobili? Myslím, že sa to nikdy nedozvieme. Snažia sa to prekričať hlasom, ale pravda čaká tam niekde v tichu.

Ľudia, ktorí nechávajú svoj mobil na stole

Každý je závislý na sociálnych sieťach, chápeme. Ale prečo sa neustále musia niektorí ľudia pozerať do mobilu? Čo ich stále rozptyľuje?  Keď ste s niekým na stretnutí, máte naňho len obmedzený čas, no aj tak  sa rozhodli ho nevyužiť naplno. Vyvoláva to v nás otázky, môžem tomu človeku veriť? Pôsobí dôveryhodne? Asi nie.

Ľudia, ktorí sa neustále fotia

Niektorí ľudia sa neustále fotia. Vymýšľajú rôzne pózy a snažia sa rôznymy filtrami zakryť pravdu. A keď je pre nich tak jednoduché vyzerať na fotke úplne inak než v skutočnosti, čo ešte môžu skrývať?

unsplash.com

Ľudia, ktorí pôsobia, že si očúrali nohavice

Osoba, ktorá vstupuje do miestnosti s veľkou mokrou škvrnou na nohaviciach nepôsobí najdôveryhodnejšie. Čokoľvek robila pred tým, fakty nezakryje. Teraz tam stojí s mokrými nohavicami a je jasné, že niečo skrýva.

Ľudia, ktorí o siedmej ráno idú na ulicu vyfajčiť svoju cigaretu vo veciach, ktoré vyzerajú, že ich majú oblečené už niekoľko dní

Vaše veci sú už celkom špinavé a určite prepotené. Je skoro ráno a vy vychádzate von na prvú dávku cigarety. Vlasy strapaté a zovňajšok vôbec neupravený. Čo to znamená? Ste vinný. Čo ste robili v noci? Kde ste boli? Čo schovávate pod tým hrubým svetrom?

Ľudia, ktorí neustále krúžia očami

Hore a dole. Doprava a doľava. Skenujú celú miestnosť. Čo sa snažia nájsť? Alebo koho? Alebo ukryli už niečo predtým a teraz sa snažia prísť na to, či ich niekto odhalil? Ktovie.

Ľudia, ktorí chodia vtipne

Niektorí sa snažia byť príliš vystretí, alebo naopak, príliš skrčení. Držia sa za brucho. Prečo sa za neho držia? Majú vo vrecku ukryté niečo ťažké?

Ľudia, ktorí počúvajú čudnú hudbu

Nechcem, aby vznikli zbytočné hádky o tom, ktorá hudba je dobrá a ktorá nie, pretože každému sa páči niečo iné. Takže pravdepodobne ak počúvate niečo, čo sa mne nepáči, tak sa pre mňa stávate podozriví. Možno by ste ma zabili, ak by ste na to mali príležitosť. Len hovorím.

unsplash.com

Ľudia, ktorí nemajú radi zvieratká

Sociopati. Bodka.

Ľudia, ktorí zaparkovali svoje auto s kolesami mimo čiary

Ste opití? Alebo sa len niekam rýchlo ponáhľate a na vzorné parkovanie neostáva čas? Napríklad ukryť to telo?

Ľudia, ktorí si objednali na raňajky tortu

Videli ste niekedy nejaký dokument o tom, čo môže spôsobiť príliš veľa cukru? Ak nie, zvážte to. Prečo sa potrebujete upokojiť hneď na ráno? Čo sa snažíte pred svetom skryť?

Ľudia, ktorí svojim domácim miláčikom obliekli oblečenie

Prepáčte, ale ak poviem, že nejde o ich pohodlie, určite mám pravdu. Viac sa vám páči predstava, ako krásne váš maznáčik vyzerá a ignorujete pri tom fakt, že on to oblečené mať nechce. Ste vinní.

Ľudia, ktorí tvrdia, že neprdia

Týmto neverte celkom určite. Klamstvo. Čisté klamstvo.

Pozri aj: 30 sarkastických a vtipných výrokov, ktorými okamžite umlčíte aj tých najdrzejších a najarogantnejších ľudí

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov