Nehody sa stávajú. Jedno zo štyroch detí rozbilo vázu. Ktoré z nich podľa vás vyzerá najpodozrivejšie?

Každý deň robíme vedome i podvedome množstvo rozhodnutí. Niektoré z nich sú automatické, rozhodneme sa bez toho, aby sme o tom priveľmi rozmýšľali. Aj pri dnešnom teste budete robiť voľbu. Ktoré zo štyroch detí rozbilo vázu? Test vám síce neprezradí, kto je páchateľ, zato sa však dozviete niečo o črtách svojej osobnosti, ktoré môžete využiť vo svoj prospech.

Článok pokračuje pod videom ↓

Teraz sa pozorne zahľaďte na obrázok a skúste si tipnúť, ktoré z detí rozbilo vázu. Dajte však najmä na svoj vnútorný pocit. Tam, kde vás to najviac ťahá, tam je i vaša správna odpoveď.

Sergey Raskovalov

Dieťa A

Sergey Raskovalov

Tento chlapec vyzerá asi najpodozrivejšie. Pozerá do zeme a určite sa necíti práve najpríjemnejšie. Preto nečudo, že mnohým padne zrak práve na neho. Avšak nemusí byť stopercentným vinníkom. Môže byť tým, kto radšej zoberie vinu za seba, aby skryl skutočného páchateľa. Ak ste si ho vybrali, svedčí to o vašej vnútornej zodpovednosti voči ostatným. Neraz si toho na seba beriete viac, než by ste mali, pričom veľmi opatrne si vyberáte ľudí, pred ktorými sa otvoríte. Je možné, že vám viac bude vyhovovať samota, než spoločnosť.

Dieťa B

Sergey Raskovalov

Toto dievča je očividne zo súrodencov najstaršie. Pozerá sa na chlapca, ktorý sa tvári previnilo, no to, čo si skutočne myslí, pre nás ostáva záhadou. Možno v ňom vidí vinníka, možno s ním súcití a chce ho ochrániť. Čo však výber tohto dievčaťa vraví o vás samotných? Ste pravdepodobne veľmi svedomití a snažíte sa nájsť optimálne riešenie. Súcítite s druhými, avšak máte zmysel pre spravodlivosť. To, že niekoho máte radi neznamená, že dovolíte, aby sa vyhol trestu či samotnej zodpovednosti.

Dieťa C

Sergey Raskovalov

Tento chlapec vyzerá, akoby sa ho celá záležitosť ani netýkala. Z partie detí vyzerá najviac „v pohode“. Môže byť vinníkom, ktorý sa zabáva na tom, že ho neodhalili. V skutočnosti sa mu pekne darí skrývať skutočné emócie. Ak vás však najviac zaujal tento chlapec, hovorí to o tom, že vo vás driemu schopnosti vodcu. A to, či ich využijete pozitívnym alebo negatívnym spôsobom, to už skutočne záleží len a len na vás.

Dieťa D

Sergey Raskovalov

Toto dievčatko hľadá záchranu pod maminou sukňou. Tvári sa previnilo a bojí sa následkov toho, čo by sa sa stalo, keby skutočne rozbilo vázu. Od mamy čaká ochranu a zároveň sa bojí možného trestu. Ak vás zaujalo najviac toto dievčatko, svedčí to o tom, že ste zodpovedná osoba, ktorá sa snaží čo najskôr dať všetko do poriadku. Každý deň sa snažíte byť lepším človekom a každé zlyhanie beriete veľmi osobne a vyčítate si ho. Niekedy vám však váš perfekcionizmus môže pekne skomplikovať život.

Pozri aj: TEST: V akom poradí by ste urobili tieto veci? Vaša odpoveď vám prezradí, čo je vašou najväčšou životnou prioritou

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov